Emilia Popescu împlinește astăzi 57 de ani! Uite cum sărbătorește celebra actriță

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Emilia Popescu, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, împlinește astăzi (2 martie) frumoasa vârstă de 57 de ani. Contactată de reporterii Click!, celebra artistă a dezvăluit că anul acesta va petrece ziua sa de naștere prin multă muncă.

Zi festivă astăzi pentru teatrul românesc! Celebra actriță Emilia Popescu își celebrează ziua de naștere. Şi o face aşa cum îi place cel mai mult: pe scenă! Pentru că iubește foarte multe meseria, nu o deranjeayă că nici de ziua sa nu a putut avea liber, ci munceşte de dimineaţa până seara.

„La mulţi ani, doamna Emilia Popescu!", i-au transmis colegii noştri. Nu pot să vorbesc, sunt la repetiții. Îmi serbez ziua prin muncă, nimic altceva. Sunt la repeții acum și nu pot vorbi. Multumesc”, a spus Elimilia Popescu, pentru Click!

Emilia Popescu s-a născut la 2 martie 1966, iar în 1988 a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din Capitală, la clasa. prof. Olga Tudorache. În același an a debutat pe marile ecrane, cu rolul Ilinca din filmul „Moromeții”, în regia lui Stere Gulea. În prezent este angajată a Teatrului Național din București, dar colaborează și cu alte teatre.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Emilia Popescu a primit urări de la mai mulți colegi de breaslă, precum şi de la sute de fani, care i-au scris pe reţelele sociale.

„La mulți ani, Emilia Popescu! Pe Emilia Popescu o puteți vedea în piesele de teatru: «Părinți și copii» de Brian Friel, dramatizare după romanul lui Turgheniev, regia Vlad Massaci, «Adio, domnule Haffmann», de Jean-Philippe Daguerre, regia Felix Alexa, «Preșul» de Ion Băieșu, regia Mircea Cornișteanu”, au anunţat, pe facebook, cei de la Teatrul Naţional bucurştean.

Emilia Popescu, admirată de toată lumea

Au urmat mesajele aniversare venite din partea fanilor. „La mulți ani, draga mea Emilia, să fii sănătoasă și voioasă, mereu!”, „La mulți ani frumoși, cu sănătate deplină și fericire întregii familii!”, „La mulți ani sănătoși, sunteţi în aceeași zi cu fiul meu!”, “La multi ani divini!”, acestea sunt doar câteva dintre urările celor care o iubesc pentru activitatea sa artistică.

Click! spune - Şi-a dorit de mică să fie artistă, dar prima dată a visat să devină balerină

Emilia Popescu a știut ce vrea de mică! În interviurile oferite de-a lungul timpului a recunoscut că a visat încă din copilărie să ajungă unde este astăzi... pe culmile gloriei. Chiar din primii ani de viață a fost atrasă de lumea artistică şi prima dată a studiat, de la o vârstă frăgedă, pianul.

„Ea nu m-a lăsat (cu referire la mama sa, care a fost balerină, n.r.)! Îmi plăcea foarte mult, aveam poante de balerină acasă și mergeam tot timpul pe ele. Mi-a zis că nici nu se pune problema, că, dacă îți place prea mult și vrei să te faci balerină, e o meserie de miner, nu merită, se termină repede. Dar am făcut pian obligatoriu, toată familia. Și bine am făcut", a povestit Emilia Popescu, într-un interviu acordat pentru revista Viva!

„Mi-a zis: «Dacă știi două limbi străine și muzică». Are dreptate, sunt cea mai recunoscătoare pentru faptul că m-a dat la muzică. Am crescut în Ateneu, l-am văzut pe Celibidache la repetiție. După copilul meu, e cea mai mare avere muzica”a mai spus actriţa, pentru aceeaşi sursă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net