Fiul lui Ștefan Banică junior, probleme cu tracul! Până la ce vârstă nu a cântat în public?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este fiul lui Ștefan Bănică junior și nepotul lui Ștefan Bănică, așa că nu a fost deloc greu pentru Radu Ștefan să ajungă vedetă încă de la 20 de ani! Tânărul recunoaște, însă, că este încă timid pe scenă. Tracul îi dă de furcă de fiecare dată!

cub radu ștefan bănică png

Radu Ștefan Bănică are 21 de ani și este deja actor și cântăreț, făcându-și timid, dar sigur intrarea în show-biz. Toată lumea are așteptări de la el, căci este băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică jr, dar și nepotul celebrului actor Ștefan Bănică. În ultima perioadă, tânărul a avut parte de o serie de reușite la teatru, semn că a moștenit din plin talentul din familie.

Băiatul lui Ștefan Bănică junior a recunoscut că a avut probleme cu tracul și emoțiile, mai ales la capitolul cântat.

Cum și-a depășit frica de a cânta? „N-am cântat până la 18 ani”

Invitat, zilele trecute, în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu, pe canalul de YouTube „theXclusive”, Radu Ștefan Bănică a povestit că a ajuns cu greu să-și depășească tracul de a cânta.

Până la vârsta de 18 ani, Radu nu a cântat decât în intimitatea casei sau a garajului, niciodată de față cu alți oameni.

„Am avut un trac și o groază să deschid gura!”

N-am cântat până la 18 ani. Am făcut pian zece ani de zile, dar n-am putut cu vocea, am avut un trac și o groază să deschid eu gura. Eu îl admiram foarte mult, încă-l admir pe un cântăreț, Shawn Mendez...și eu stau pe canapea și stau să-mi pice un deal (n.r.: o afacere). Păi, nu o să fac nimic în viața asta, și-mi spun: trebuie să mă trezesc la realitate! Și am început, ușor-ușor, să mai deschid gura pe lângă alți oameni.

Organizasem un eveniment pentru o strângere de fonduri și am zis: vreau și eu să cânt, dacă se poate. Și am cântat acolo, am avut un negativ, ceva... nu că oribil, dacă văd acum o poză sau o filmare de la acel eveniment, mie îmi cade părul din cap. M-a distrus experiența aia, am zis că eu nu mai deschid gura”, a povestit Radu Ștefan Bănică, despre primul moment în care a cântat live.

Radu Ștefan Bănică și-a dorit să devină mare artist încă din copilărie și să calce pe urmele tatălui său, lucru care s-a și întâmplat ulterior.

Când eram mic i-am spus tatălui meu că vreau să fiu artist. Vreau să cânt, vreau stadioane, eu de mic mi-am făcut ideea. Și-mi spune tata că muzica nu e o meserie, este un hobby, dacă vrei meserie, te faci actor, și în capul meu zic: hmm... eu vreau să mă fac și actor.

Cred că el se referea la hobby prin faptul că, dacă vrei muzică, te duci la Conservator. Doar că eu am vrut să fiu de mic artist, am vrut să cânt”, a mai povestit fiul lui Ștefan Bănică junior.

Radu Ștefan este fiul lui Ștefan Bănică Jr. din relația pe care celebrul cântăreț a avut-o cu Camelia Constantinescu, timp de cinci ani.

Este născut pe 7 februarie 2002 și tocmai ce a împlinit 21 de ani. Tânărul a absolvit studiile Liceului Teoretic Jean Monnet și este student la UNATC, fiind pasionat de teatru, exact ca și tatăl său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net