Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva, cu băiețelul la spital! Cât de mult a crescut Alexandru!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ștefan Bănică Jr. și partenera lui, Lavinia Pârva, sunt extrem de grijulii cu băiețelul lor, micuțul Alexandru, iar paparazzii Click! i-au surprins recent pe cei doi soți în timp ce îl duceau pe cel mic la o clinică de pediatrie din Capitală. Iată cât de mult a crescut fiul celor doi, care este „scump la vedere” pe conturile de socializare ale părinților lui!

Ștefan Bănică Jr., surprins în oraș alături de Lavinia Pârva și băiețelul lor Foto: Click!
Ștefan Bănică Jr., surprins în oraș alături de Lavinia Pârva și băiețelul lor Foto: Click!

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au decis să îl protejeze pe fiul lor de mediul online, astfel că imaginile în care micuțul lor apare sunt extrem de rare, iar când se întâmplă acest lucru, celui mic nu i se vede oricum chipul.

Nu rata și: Imagine de colecție cu Ștefan Bănică Jr. și fiul lui cel mic!

Cât de mare a crescut fiul lui Ștefan Bănică Jr.! Cum i-am surprins în oraș

Ei bine, paparazzii noștri au surprins recent frumoasa familie în oraș, iar micuțul Alexandru, în vârstă de 3 anișori, a crescut văzând cu ochii! Ștefan Bănică e un tătic grijuliu, mereu atent la pașii celui mic. De altfel, băiețelul a stat numai în preajma lui tot drumul, cei doi ținându-se strâns de mână. 

Deși au un program încărcat, ambii părinți sunt implicați sută la sută în creșterea băiețelului lor, iar recent au mers împreună la o clinică medicală, pentru un set de analize și mai multe investigații. Cel mai probabil, e vorba despre un control de rutină în ceea ce-l privește pe micuț, care mergea sprinten și nu părea să fie bolnăvior.

Vezi și: Ștefan Bănică, în vacanță cu cei trei copii. Frații cei mari, Violeta și Radu Ștefan, sunt doi adolescenți superbi

Lavinia Pârva a purtat masca de protecție în jurul soțului și fiului ei

Cât despre Ștefan, e clar că artistul e topit după fiul lui! Îmbrăcați lejer, cei doi soți păreau pregătiți și de o eventuală plimbare alături de Alexandru, al cărui păr blonduț a fost prins în mod adorabil într-o codiță în vârful capului.

De remarcat însă faptul că Lavinia Pârva a purtat masca de protecție în tot acest timp, în timp ce Ștefan și băiețelul lor au renunțat la ea. Să fie acesta un indiciu cu privire la o problemă de sănătate a fostei cântărețe?

La ieșirea din clinică, Ștefan și fiul lui au fost din nou surprinși împreună, în timp ce mămica Lavinia mergea în spatele lor. Înainte de a urca cu familia în mașină, Bănică a fost surprins oferind băiatului de la parcare câteva zeci de lei, după ce a ales să-și staționeze mașina în fața unui restaurant, acela fiind singurul loc disponibil din zonă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net