Imagine de colecție cu Ștefan Bănică Jr. și fiul lui cel mic!

Ultima actualizare:

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. și-au sărbătorit de curând băiețelul, care a împlinit în urmă cu câteva zile vârsta de trei anișori. Artistul a declarat încă de când s-a aflat vestea că Lavinia este însărcinată că are de gând să „își protejeze” micuțul de ochii curioșilor, astfel că imaginile cu el sunt rare.

Lavinia Pârva a publicat o imagine rară cu Ștefan Bănică Jr. și fiul lor! Foto: Arhivă
Lavinia Pârva a publicat o imagine rară cu Ștefan Bănică Jr. și fiul lor! Foto: Arhivă

Recent, Lavinia Pârva a încălcat puțin „regula”, publicând în mediul online o imagine cu adevărat specială în care apare partenerul ei și băiețelul lor. Cu toate acestea, micuțul Alexandru a fost fotografiat de la spate, chipul lui rămânând în continuare un mister pentru admiratorii cuplului.

Citește și: Andreea Marin, poză rară cu fiul lui Ștefan Bănică! Ce gest a făcut «Zâna» pentru Radu

Ștefan Bănică Jr, ipostază tandră alături de băiețelul lui cel mic

Lavinia Pârva a reușit însă să îi surprindă pe soțul și pe băiețelul lor într-o ipostază adorabilă, demnă de pus în ramă. Mândră de fotografie, artista a publicat-o rapid pe contul ei de Instagram, alături de o descriere scurtă, dar care spune multe. „Băieții mei”, a scris Lavinia în dreptul imaginii cu pricina, alături de o inimioară.

Recent, în cadrul unui interviu, Lavinia Pârva a explicat care este motivul pentru care ea și Ștefan Bănică Jr. au decis să nu arate chipul fiului lor, pentru moment cel puțin.

Citește și: Ce bine îi merge afacerea lui Radu Ştefan Bănică! Cafeneaua e mereu plină

Nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi. Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru.

Nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară.”, explica recent Lavinia Pârva, pentru revista Viva. 

Ștefan Bănică Jr. are trei copii, cu trei femei diferite

Amintim că Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit în 2017, iar un an mai târziu anunțau deja fericiți că urmează să devină părinți. De când a apărut Alexandru în viața lor, cei doi radiază de fericire, chiar dacă aleg să nu expună în mediul online toate aceste momente din viața intimă.

Pe lângă fiul de 3 ani, Bănică Jr. mai are doi copii: un băiat mare din relația cu Camelia Constantinescu, Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 20 de ani, și pe Violeta, fiica pe care o are în urma mariajului cu Andreea Marin, în vârstă de 15 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net