Cu cine s-a iubit Andreea Marin, în trecut. A fost înșelată de două ori la rând!

Ultima actualizare:

Trecutul amoros al Andreei Marin nu a fost deloc unul frumos și nici prea plin de fericire. Zâna Surprizelor a fost înșelată de două ori la rând, dar soarta i-a surâs în momentul în care l-a întâlnit pe Adrian Brâncoveanu. 

Andreea Marin s-a căsătorit pentru prima dată la numai 21 de ani. Vedeta TV și-a unit destinul, la vremea respectivă, cu nimeni altul decât Cristian Gheorghiță. După 3 ani, mariajul lor a luat sfârșit.

La vremea respectivă, s-a zvonit că infidelitatea lui Gheorghiță a fost motivul pentru care Andreea Marin și acesta s-au despărțit. Acesta nu a fost, însă, singurul eșec amoros din viața vedetei. 

Înșelată de Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva

Ceva timp mai târziu, Andreea Marin s-a căsătorit cu artistul Ștefan Bănică. Din iubirea și mariajul lor a rezultat o fetiță, Violeta, de care Andreea Marin are extrem de multă grijă și pe care o educă așa cum știe mai bine. 

Din păcate, nici de această dată n-a fost cu noroc. Andreea Marin a fost înșelată de Bănică, iar vedeta a fost pusă într-o ipostază extrem de delicată. La vremea respectivă, artistul a fost surprins în compania Laviniei Pârva, cea care i-a dăruit, ulterior, și un copil, pe micuțul Alexandru. 

Citește și - Cum arăta Andreea Marin înainte să devină vedetă. Cine a aruncat-o în piscină în timpul unei apariții la TV

„Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine.

Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta(înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a spus Andreea Marin, acum ceva timp, în cadrul unui interviu. 

Andreea Marin: „A treia căsătorie a fost o greșeală”

Tocmai când credea că lucrurile s-au așezat și pentru ea, Andreea Marin a mai încasat o lovitură. Deși nu era încă pregătită pentru un nou mariaj, turcul Tuncay a cerut-o de soție, iar vedeta, spune ea, nu a avut puterea să refuze. 

„În prima relaţie nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărţire de un an şi ceva, el a plecat la studii şi noi nu am rezistat despărţirii. (…)

Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”, a spus Andreea Marin, în spațiul public, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net