Emilia Popescu, glume la iUmor despre relația cu Bănică: "Singura noapte pe care am petrecut-o împreună..."

Ultima actualizare:

    Emilia Popescu a făcut show la iUmorfoto: Antena 1
Emilia Popescu a făcut show la iUmorfoto: Antena 1

Actrița Emilia Popescu, invitată la ediția specială „iUmor Roast”, a prezentat un număr senzațional, cu replici acide la adresa juraţilor. Momentul, difuzat duminică seară, la Antena 1, a fost savuros de cap, la coadă.

"Mie nu-mi place să spun răutăți despre oameni și am întrebat dacă pot face un roast în care să nu spun răutăți și ei mi-au răspuns dacă mă pot plăti fără să-mi dea bani", își începe actrița numărul, în aplauzele tuturor. Primul luat în vizor a fost Mihai Bendeac. "Nu știu dacă știe multă lume, dar Mihai a salvat un suflet. A aflat de o doamnă care și-a pierdut casa, adică banca i-a luat casa, iar el a luat-o la el acasă. Femeia era realmente disperată, ca de altfel orice femeie care intră în casa lui Mihai".

Emilia Popescu la iUmor: "O să citesc rar, Delia, așa ca tine"

Momentul culminant pe scenă a fost atunci când răutățile către juratul Bendeac au ajuns la un nivel înalt, iar actrița a cerut să i se aducă un alt text: "Uitați tot ce am spus până acum. Mihai, o să întâlnești o fată deșteaptă, frumoasă, așa cum îți dorești tu. Perfectă pentru tine, cu care o să te însori...dacă o să vă lase... peștele ei. O, hai gata, pe bune, vă rog să-mi aduceți alt text, dacă se poate. Se poate? Nu știu, ceva scris de Cioran, ceva mai inteligent. O să citesc rar, Delia, așa ca tine".

Ștefan Bănică și Emilia Popescu, în „Pescăruşul“, la Teatrul de Comedie
Ștefan Bănică și Emilia Popescu, în „Pescăruşul“, la Teatrul de Comedie

"L-am avut partener de scenă pe Ștefan Bănică. Senior. Actorul. Ștefan Bănică Junior nu mi-a fost doar partener, a fost fratele meu de scenă. Bănică și Popeasca. Am făcut un cuplu frumos. Iar dacă vă amintiți de momentele noastre, înseamnă că sunteți în grupa de risc pentru coronavirus. Rar un om cu asemenea carsimă, ca Ștefan Bănică Junior. Mă rog, lumea ne tot cupla, dar singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost "A 12-a noapte", în 2003, la Teatrul de Comedie. (n.r. comedie după William Shakespeare)"

Citește și:

Irinel Columbeanu a făcut mișto de sărăcia lui la iUmor: «La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an»

FOTO EXCLUSIV Emilia Popescu şi-a scos fiica în lume! Maria are 18 ani şi îi seamănă perfect actriţei

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net