Loredana Groza, show total! A fost la un pas să-și arate părțile intime pe scenă

Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate prezențe artistice din România, își uimește necontenit fanii. Nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate faptul că vedeta i-a obișnuit deja cu cele mai excentrice apariții, lăsând câteodată la vedere mai mult decât ar trebui. De data aceasta, cântăreața aproape că și-a arătat părțile intime în timpul unui concert pe care l-a susținut. 

Loredana Groza își uimește, din nou, fanii
Loredana Groza își uimește, din nou, fanii

Lori postează des și sexy pe Instagram și nu ține cont de critica oamenilor, ci apreciază complimentele pe care le primește. Este o persoană activă în social media, astfel că postările sale nasc controverse deseori. 

Loredana Groza, show incendiar pe scenă! Fanii nu au trecut cu vederea un detaliu 

Cei mai mari critici ai unei vedete sunt chiar fanii, care nu se sfiesc, prin intermediul secțiunii de comentarii, să-și spună părerile tranșante. Recent, artista a împărtășit cu aceștia un clip video în care susținea un concert, însă, aflată pe scenă, Lori a fost la un pas să arate mai mult decât publicul se aștepta să vadă. 

Cum reușește artista să se mențină într-o formă de zile mari

Artista spulberă zvonurile lansate la adresa frumuseții ei. Loredana are grijă să închidă gurile răutăcioșilor care o acuză că „s-a transformat” cu ajutorul operațiilor estetice. La rândul ei, vine cu o serie de argumente pentru a contracara atacurile la adresa imaginii ei, susținând că: 

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație.

Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a spus artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net