Cât de mult a slăbit Loredana Groza! A trecut de 50 de ani, dar uite cum se menține în formă

Loredana Groza continuă să sfideze trecere anilor așa cum știe mai bine. Nici nu ai zice că are peste 50 de ani, căci felul în care arată este cu mult sub vârsta din buletin. Vedeta a slăbit un număr considerabil de kilograme, așa cum se poate observa în urma celei mai recente fotografii din mediul online. 

Loredana Groza topește kilogramele în plus / foto: Instagram
Loredana Groza topește kilogramele în plus / foto: Instagram

Vedeta este din ce în ce mai sexy și nu se sfiește să-și expună pe Instagram formele trase parcă prin inel. Uite în ce ipostază s-a fotografiat de data aceasta Loredana Groza. 

Uite cât a slăbit Loredana Groza! 

Artista s-a postat pe Instagram în timp ce se afla la cursul de Yoga, moment în care fanii nu au putut trece cu vederea kilogramele în minus pe care pare că le-a dat jos. 

Fotografia a adunat multe aprecieri și comentarii din partea lor, care au rămas de-a dreptul fascinați de ultima apariție a sa. 

Loredana Groza: „M-am născut cu dotările de rigoare”

Acuzată în nenumărate rânduri că operațiile estetice aproape au transformat-o, Loredana Groza distruge toate speculațiile potrivit cărora a apelat la ajutorul bisturiului. 

În urmă cu mai mult timp, ea nega faptul că are operații estetice și susținea că frumusețea sa se datorează genei. Ea a precizat faptul că, deși este foarte greu să arăți bine în ziua de azi, există nenumărate proceduri noninvazive care te ajută să fii într-o formă de zile mari.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă foarte grea să arăți bine”, povestea Loredana Groza, potrivit Antena Stars. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net