Loredana Groza a eclipsat-o pe Gina Pistol la nuntă! A venit cu sânii aproape goi și s-a văzut tot!

La nunta lui Smiley și a Ginei Pistol de sâmbătă, 27 mai, a fost la propriu, ploaie de vedete. Printre invitați a fost și Loredana Groza. Artista avut o apariție excentrică și a surprins pe toată lumea.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit / foto: arhivă personală
Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit / foto: arhivă personală

Andreea Esca, Adelina Pestrițu, Speak și Ștefania, Sore, Theo Rose, Raluka, CRBL, Juno, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Florin Dumitrescu și soția, Lora, Adda sunt doar câteva dintre celebritațile care au venit la marele eveniment.

Loredana a avut o ținută excentrică

Loredana, alături de Smiley, Pavel Bartoș și Maria / foto: arhivă personală
Loredana, alături de Smiley, Pavel Bartoș și Maria / foto: arhivă personală

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, a purtat o rochie foarte scurtă și foarte decoltată, la care a asortat o haină de blană în aceeași culoare cu rochia. În picioare, ea a purtat pereche de sandale cu platformă și toc foarte înalt.

La nuntă, însă, Loredana nu a venit singură, ci cu fiica ei. În fotografiile postate chiar de ea pe rețelele de socializare, Loredana Groza apare alături de Smiley, Pavel Bartoș, dar și Mari. Ea a îmbrăcat o rochie închisă la culoare, cu geacă de piele și pantofi fără toc.

„Frumoși și speciali! (…) Elena arată minunat ❤️ (…) Casă de piatră, mirilor !!! Superbă Loredana!!!! ❤️❤️ (…) Doamne, Lore, cât ai crescut !?Ți-a rămas rochița mică !???”, sunt câteva dintre comentariile fanilor ca reacție a apariției Loredanei Groza la nunta lui Smiley cu Gina Pistol.

Ce a purtat Gina Pistol la nuntă

Gina a dorit ca la nunta cu Smiley să poarte două rochii, așadar aceasta este doar ținuta pe care a îmbrăcat-o în prima parte a zilei. 

„Voi purta două rochii - una de mireasă, pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrcere. Voiam ceva să-mi fie foarte confortabil, să pot purta ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri”, a dezvăluit Gina Pistol pe rețelele sociale.

De asemenea, Gina a dezvăluit că una dintre rochii era aleasă cu mult timp înainte să primească de la Smiley cererea în căsătorie: „Prima rochie e comandată de la o gagică. Văzusem rochia pe Pinterest și am zis: «Doamne, dacă vreodată o să mă mărit, asta o să fie rochia mea». După ce a venit cererea în căsătorie, ce credeți, m-am apucat să caut rochia”.

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net