Loredana Groza a venit la sală fără chiloți! Trecută de 50 de ani, a șocat pe toată lumea cu apariția ei incendiară

Loredana Groza a încins imaginația fanilor de pe rețelele de socializare după ce a postat mai multe imagini de la sala de sport, unde n-a venit oricum ci... fără chiloți! Frumoasa vedetă a dezvăluit cum reușește să se mențină într-o formă de vis la 53 de ani și pe lângă asta a și exemplificat practic! 

Loredana fără chiloți la sală!
Loredana fără chiloți la sală!

Loredana fără chiloți la sală!

Loredana și-a pus și echipamentul de sport: un top pe care a decis să îl poarte fără sutien și niște colanți cu straturi transparente. Din imagini se observă că vedeta nici măcar nu poartă lenjerie intimă, colanții fiind singurii care nu lasă la vedere cele mai intime părți. Nu e de mirare că postarea a fost asaltată de o mulțime de comentarii de apreciere față de fizicul artistei care arată impecabil. La cei 53 de ani, Loredana a mărturisit că marele său secret pentru a se menține în formă este sportul, pe care îl practică în fiecare zi.

„Astăzi vă iau cu mine la sală! Pentru că mă întrebați de multe ori ce exerciții, cum, ce se întâmplă ca să fii în formă, am un singur sfat: exersați în fiecare zi. Practica te duce mai departe. În fiecare zi cu 1% mai buni și mai puternici. Veniți cu mine, sexy până la moarte!”, a spus Loredana pe Instagram. 

Ce regim alimentar are Loredana Groza

Ei bine, și cum un trup superb nu se întreține doar cu mult sport, vedeta ne-a dezvăluit în urmă cu ceva timp ce regim alimentar abordează.

„Pot să îmi permit orice, numai că, ca orice lucru pe care ți-l permiți, dacă ți-l permiți prea mult, nu îți mai permite el după aceea să mai intrii în personaj. Cred că trebuie să ai o disciplină în orice în viață, iar sportul nu e suficient dacă nu e dublat de o dietă.

Când spun dietă, nu înseamnă o înfometare, nu înseamnă să faci lucruri extreme, să recurgi la tot felul de chestii care să îți dăuneze pe termen lung, din contră, ar trebui să îți cunoști corpul și să mănânci ceea ce știi că primește corpul tău, să te gândești de fiecare dată când pui ceva în gură că acel aliment este energie pură și acea alună, acea bucată de pâine se transformă în tine. Este magic, nu-i așa? Și privind din această perspectivă, cred că trebuie să fii mult mai conștient atunci când mănânci și să nu mai mănânci compulsiv, din reflex sau din obicei, să mănânci cu drag, cu dragoste și cu respect pentru ceea ce natura îți oferă, pentru că trăim cu toții în această lume minunată și trebuie să avem grijă de ea!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net