Loredana Groza, mesaj important pentru Simona Halep. Ce i-a transmis după ce tenismena a fost suspendată 4 ani

Tribunalul Sport Resolutions a decis ca Simona Halep să fie suspendată vreme de patru ani. Sportiva a considerat această decizie una injustă, la fel cum sunt de părere nume cunoscute din showbiz-ul românesc. Loredana Groza o susține pe sportivă și a ținut să-i transmită un mesaj important. 

Loredana Groza crede în nevinovăția Simonei Halep / foto: Instagram
Loredana Groza crede în nevinovăția Simonei Halep / foto: Instagram

Loredana Groza se numără printre vedetele din showbiz-ul românesc autohton care și-au demonstrat susținerea față de sportiva noastră iubită. Prin intermdiul unei postări pe Instagram, Loredana Groza a dovedit că ea crede în nevinovăția Simonei. 

Loredana Groza: „Sunt alături de tine și la bine, și la greu” 

Artista a postat un mesaj de-a dreptul emoționant, prin intermediul căruia mărturisea că o consideră nevinovată pe Simona Halep, așa cum și este văzută de către majoritatea oamenilor atât din România, cât și din alte țări. Crede în talentul și dăruirea ei și este mai mult decât convinsă că adevărul va ieși la iveală. 

„Simona, ești și vei rămâne mereu number 1, pentru toți în care bate o inimă de român! Este absurd și nedrept să fii acuzată, tu fiind nevinovată! Te-ai luptat ca o leoaică și ai făcut sacrificii pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie! Suntem o țară prea mică să luptăm cu interesele subterane ale marilor puteri, într-un sport în care se învârtesc sume exorbitante! Dar tu ai reușit să le arăți că dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni și asta nu le-a convenit! Știu că vei renaște ca o pasăre phoenix și că nimic și nimeni nu te poate doborî! Sunt alaturi de tine și la bine, și la greu și îmi doresc ca toți românii să fie! Hai Simona! Hai Romania!🇷🇴.”, a fost mesajul transmis de Loredana Groza, în dreptul unei fotografii pe care a postat cu ea și cu Simona Halep. 

Simona Halep nu are de gând să renunțe 

Sportiva a fost audiată la sfârșitul lunii iunie a anului în curs de către tribunalul Sport Resolutions, care a decis suspendarea ei vreme de patru ani, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022.

Simona Halep este revoltată și nemulțumită pentru pedeapsa pe care a primit-o, și a precizat, prin intermediul unei postări pe Instagram, câteva aspecte importante: 

Astăzi, un tribunal din cadrul Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunţat o decizie provizorie în cazul meu. Ultimul an a fost cel mai greu meci din viaţa mea şi, din păcate, lupta mea continuă. Mi-am dedicat viaţa tenisului.

Iau foarte în serios regulile care guvernează sportul nostru şi mă mândresc cu faptul că nu am folosit niciodată, în mod conştient sau intenţionat, vreo substanţă interzisă. Am refuzat să accept decizia de suspendare pentru patru ani si am contestat-o potrivit prevederilor legale.

Într-o decizie de 126 de pagini, tribunalul a admis ambele acuzaţii aduse de ITIA - un test de urină pozitiv pentru o substanţă interzisă şi o încălcare a Programului de Paşaport Biologic (ABP). Reprezentanţii mei şi cu mine am prezentat ITIA şi tribunalului dovezi convingătoare în sprijinul apărării mele şi am formulat mai multe întrebări legitime cu privire la concluziile la care s-a ajuns în legătură cu dosarul ABP”, a scris Simona Halep, pe Instagram. 

Tenismena susține că este șocată și dezamăgită de decizia luată de tribunalul Sport Resolutions, însă este recunoscătoare că după o serie de amânări, a fost oferită o decizie. 

„Cred într-un sport curat şi, în aproape două decenii ca jucător profesionist de tenis, de-a lungul a sute de turnee şi două titluri de Grand Slam, am fost supusă la peste 200 de teste de sânge şi urină pentru a verifica dacă există substanţe interzise - toate au fost negative, până la 29 august 2022.

Înaintea sezonului pe hard din 2022, la recomandarea echipei mele de încredere şi a fizioterapeutului, am revizuit suplimentele nutritive. Niciunul dintre ingredientele enumerate pe aceste noi suplimente nu includea substanţe interzise, însă acum ştim - şi tribunalul a fost de acord - că unul dintre ele era contaminat cu roxadustat. Am fost testată aproape săptămânal după testul meu iniţial pozitiv până in prima parte a anului 2023, toate rezultatele fiind negative”, a mai scris Halep.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net