Câți bani a încasat Andra pentru a intona Imnul României înaintea meciului cu Elveția. Artista a răspuns curioșilor

Ultima actualizare:

Andra a intonat Imnul României înaintea meciului cu Naționala Elveției și a făcut-o excepțional. Vocea artistei a răsunat puternic pe stadion și cei 50.000 de suporteri au intonat împreună cu ea din toată inima. Artista i-a încurcat un pic pe fani și jucători, intonând o strofă în plus, față de varianta cântată în mod obișnuit înaintea partidelor Naționalei. Momentul a fost foarte apreciat, însă au fost și români care au acuzat-o că a greșit un vers, iar Andra a dat replica imediat, spunând că a respectat varianta originală. La fel de prompt a răspuns și când a fost întrebată câți bani a încasat ca să intoneze Imnul României înaintea partidei România-Elveția (1-0).

image

Andra a cântat o strofă în plus

Înaintea partidei, imnul României, ”Deșteaptă-te, române!”, a fost interpretat excepțional de Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră.

Artista a ales să cânte o strofă în plus față de varianta obișnuită, prelungind momentul intonării, de altfel, extrem de apreciat pe rețelele sociale, acolo unde artista are milioane de fani.

În ciuda acestui lucru, criticile tot au apărut. Pe instagram, unde urmăritorii ei depășesc cifra de 3 milioane a primit nenumărate aprecieri. Andra nu a întârziat să răspundă când un utilizator i-a scris răutăcios.

”Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând `croiește-ți altă soarte`”, a fost mesajul unuia dintre cei peste 3 milioane de urmăritori de pe Instagram ai Andrei.

Andra Măruță i-a răspus imediat că a respectat varianta originală.

„Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult!”.

„Ai cântat gratis?”

Alți utilizatori au fost curioși să știe câți bani a încasat Andra pentru prestația de pe stadion. Nici aici răspunsul nu a întârziat. Andra i-a răspus internautului curios care a întrebat-o dacă a cântat gratis.

Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono”, a scris Andra.

”Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, suporterii echipei nationale, iar sentimentul de a striga împreună 'Hai România' este absolut extraordinar!”, a mai transmis Andra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net