Vedeta care va intona imnul României înaintea partidei cu Elveția, de marți. „Vom cânta împreună”

Ultima actualizare:

Naționala României va întâlni marți, 21 noiembrie, echipa Elveției, în ultima etapă din preliminariile pentru EURO 2024, iar partida de pe Arena Națională va fi transmisă la TV. Imnul României va fi intonat înaintea partidei de una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, direct d epe stadion, unde sunt așteptați să ajungă cirac 50.000 de suporteri.

image

Partida va fi transmisă de Antena 1

După ce duelul dintre Israel și România, scor 1-2, din Ungaria, s-a văzut la Prima TV, meciul de pe Arena Națională al „tricolorilor” cu Elveția va putea fi urmărit pe un alt post TV din România.

Partida pentru primul loc în Grupa I dintre România și Elveția se joacă marți, 21 noiembrie, ora 21.45, pe Arena Națională, și este transmisă la TV de Antena 1.

Partida decisivă pentru primul loc în Grupa I dintre echipa națională a României și cea a Elveției va fi comentată de echipa formată din Felix Drăghici și Andrei Rădulescu, informează Pro Sport.

Gică Popescu, fostul căpitan al României și al Barcelonei, va analiza duelul la emisiunea de dinainte și de după partidă.

Gică Popescu, cel care în prezent este președintele formației Farul Constanța, a ajuns la Antena 1 în locul lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” a părăsit postul de analist pentru cel de antrenor la Neftchi Baku.

Cine va intona imnul României

Înaintea partidei cu Eleveția, imnul României va fi intonat de pe stadion de artista Andra.

„Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranţă, de a ne face să visăm cu toţii acelaşi vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reuşit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiţi milioane de români pasionaţi de fotbal! Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei şi de o ţară întreagă la meciul cu Elveţia, când împreună vom cânta imnul României”, a declarat celebra cântăreaţă, conform frf.ro.

Deși ambele echipe sunt deja calificate matematic la EURO 2024, România și Elveția se luptă pentru primul loc. Cine câștigă grupa va fi în urna a doua la tragerea la sorți a grupelor turneului final și va avea șansa să joace cu adversari teoretic mai slabi.

România are două puncte peste Elveția, 19 față de 17, și câștigă grupa cu un egal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net