Reacțiile naționalei, după calificarea la EURO2024: „Merităm din plin!”

Ultima actualizare:

Jucătorii din echipa națională a României au savurat din plin asigurarea prezenței la turneul din Germania, după ce țara noastră a reușit să învingă Israelul, sâmbătă, cu 2-1, cu toate că și un egal ar fi calificat-o la EURO2024. 
Rând pe rând, la microfonul declarațiilor s-au perindat atât fotbaliști din selecționata lui Edi Iordănescu, cât și oameni din staff-ul Federației Române de Fotbal. 

Ianis Hagi a marcat golul decisiv al partidei cu Israel (FOTO: Sportpictures)
Ianis Hagi a marcat golul decisiv al partidei cu Israel (FOTO: Sportpictures)

„Am reușit să ne calificăm la Campionatul European! Suntem fericiți! Am arătat că suntem pregătiți, ne-am adaptat și am reușit să ne calificăm! Știam că trebuie să fim echilibrați, am fost conștienți unde suntem, am gestionat bine momentele, în campania aceasta!
Nu mai știu cum a ajuns mingea la mine, am vrut să i-o dau lui Pușcaș, dar a rămas la mine și am șutat la poartă. Nu cred în coincidențe, cred în destin - îți faci destinul, după cum muncești, zi de zi. Eu sunt muncitor, Mister
(n.r. selecționerul Edi Iordănescu) e muncitor, grupul nostru e muncitor, ne-am calificat la EURO2024! România a fost pregătită de la primul meci, s-a văzut asta și merităm să fim unde suntem! Știm că am reușit să facem românii fericiți, ne dorim să încheiem grupa pe primul loc”, a declarat, euforic, marcatorul decisiv al serii, Ianis Hagi. 

„Nu există mândrie mai mare, decât să îmbrac tricoul României”

„De-abia mai am voce! Este o mândrie enormă ce s-a întâmplat, pe tot parcursul calificării! Cred că, astăzi, orice român este fericit! N-am avut nici prestații foarte bune, dar criticile mi-au adus un plus, știam că o voi scoate la capăt! Știu că, atunci când intru pe teren pentru România și îmbrac tricoul naționalei, nu există mândrie mai mare pentru mine, decât să reprezint țara! Încercăm să facem tot posibilul ca România să fie tot mai sus!”, a punctat autorul primului gol al selecționatei lui Edi Iordănescu, George Pușcaș.
 „Am reușit să câștigăm acest meci, să ne calificăm, să ajungem din nou la un Campionat European, după opt ani de zile! Sperăm să continuăm tot așa. A fost o campanie grea, ne-am luptat, ne-am sacrificat. Vom sărbători, după meciul de marți, cu suporterii noștri! Îmi doresc ca toți să fie mândri că sunt români”, a completat și căpitanul „tricolorilor”, Nicolae Stanciu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net