Andra Măruță, acuzată că nu a știut imnul României. Cum le-a răspuns cârcotașilor care au criticat-o

Ultima actualizare:

Marți seară, 21 noiembrie,  de la ora 21:45, a avut loc meciul dintre România și Elveția, pe Național Arena, iar cunoscuta cântăreață Andra Măruță a fost invitată de Federația Română de Fotbal să cânte în deschiderea partidei imnul „Deșteaptă-te, române!”. Doar că, un detaliu a stârnit reacții neplăcute din partea fanilor! Artista a a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național și că ar fi greșit un vers.

Andra Măruță, acuzată că nu știut imnul României / Foto: Colaj captură video
Andra Măruță, acuzată că nu știut imnul României / Foto: Colaj captură video

În ultima etapă din preliminariile pentru EURO 2024, pe data de 21 noiembrie, de la ora 21:45, s-a disputat meciul România-Elveția, pe Național Arena. După golul marcat de către Denis Alibec, în minutul 50, tricolorii s-au impus cu scorul de 1-0.

Andra Măruță a fost cea care a deschis seara magică a echipei naționale a României prin intonarea imnului „Deșteaptă-te, române!”. Din păcate, deși prestația artistei de pe stadionul național a fost una emoționantă pentru majoritatea, unii au criticat-o pe cântăreață și au acuzat-o că nu a știut imnul, greșind un vers. Mai mult decât atât, aceasta ar fi citit, de fapt, versurile de pe o tabletă, așezată în față ei pe un pupitru.

Andra: „Am cântat varianta oficială!”

 „Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună «Hai România» este absolut extraordinar!”, a scris Andra, pe pagina sa personală de Facebook, despre prestația sa din seara meciului România-Elveția.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând «croiește-ți altă soarte»”, a scris un internaut în secțiunea de comentarii.

Artista a ținut să răspundă, evidențiind faptul că a respectat versurile originale ale poetului Andrei Mureșanu, versiunea oficială și legal acceptată, prezentă și pe site-ul Președinției României: „Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net