Ce părere are Aurelian Temișan despre Andra Măruță: „Atrăgătoare. Și 20 de litere dacă avea numele ei, tot găseam cuvinte...”

Ultima actualizare:

Aurelian Temișan (51 de ani) își respectă colegii de breaslă. Recent, artistul, actorul și prezentatorul TV s-a întâlnit cu Andra (37 de ani), soția lui Cătălin Măruță, la un eveniment.

Și pentru că o admiră din punct de vedere artistic și ca om, Aurelian Temișan i-a făcut și o descriere frumoasă colegei sale de breaslă.

„A dorabilă

N aturală

D răgăstoasă

R omantică

A trăgătoare

Și din 20 de litere dacă era numele ei și tot găseam cuvinte care să exprime felul în care e Andra”, a mărturisit soțul Monicăi Davidescu în public, pe paginile sale de socializare.

Pregătește un super concert pe 14 noiembrie

Pe lângă spectacolele de teatru în care joacă alături de soția sa, Monica Davidescu, în București și în țară, având chiar luna trecută o reprezentație la Bruxelles cu „Eu te cred dar tu mă minți”, Aurelian Temișan, își continuă periplul întâlnirilor muzicale de calitate și pregătește un super spectacol pentru data de 14 noiembrie, la Opera Națională București, intitulat sugestiv, “Eu nu mai sunt cel de ieri”.

“Acest concert este o reflexie a ceea ce sunt ca artist, de când am debutat și până în prezent. Melodiile, 99% din repertoriul propriu, dar și câteva care mi-au influențat cariera sau aș fi vrut să mi-o influențeze, reprezintă ascensiunea și incursiunea mea în această lume absolut minunată a muzicii. Povestea vorbită și interactivitatea cu publicul în anumite momente, felul în care le forțez amintirile punându-i să dea timpul înapoi atunci când urmează câte o melodie care a fost un reper la vremea respectivă, va crea nostalgii în rândul spectatorilor și emoții pe măsură.Va aștept la un concert al amintirilor, unde tot muzica va fi liantul între trecut și prezent, și unde emoția nu are granițe.Seară de toamnă, atmosferă intimă și refrene pe care le veți fredona cu plăcere!”, ne-a declarat Aurelian Temișan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net