Andra Măruță, aspru criticată: „O să ajungi precum Gabriela Cristea”. Ce le-a atras atenția internauților?

Fără dar și poate, Andra Măruță (37 de ani) este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. O vedem la televizor, o ascultăm la radio sau în concerte, o admirăm în reclame sau pe rețelele de socializare, astfel că este mereu în atenția publicului. Și, deși este iubită de către fani, întotdeauna sunt prezenți și cei care observă anumite lucruri. De ce a fost criticată cântăreață de internauți și asemănată cu Gabriela Cristea?

Andra Măruță, criticată de internauți: „O să ajungi precum Gabriela Cristea” / Foto: Colaj Instagram
Andra Măruță, criticată de internauți: „O să ajungi precum Gabriela Cristea” / Foto: Colaj Instagram

Sunt cunoscute de majoritatea românilor, astfel că, zi de zi, sunt în atenția publicului. Dacă pentru îndrăgita prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea (49 de ani) nu trece zi în care să nu fie criticată, de data aceasta, în atenția internauților a ajuns și cântăreața Andra Măruță, în vârstă de 37 de ani.

Deși nu există postare care să nu fie lipsită de critici și răutăți, „fanii ei” găsindu-i mereu nod în papură indiferent de ce face, Gabriela Cristea își vede de treabă și nu pune la suflet ce spun răutăcioșii. De celalată parte, Andra Măruță este de obicei iubită de urmăritori, dar iată că și ea a ajuns în atenția „cârcotașilor”. Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, cântăreața a fost acuzată că s-a îngrășat și a fost chiar asemănată cu prezentatoarea de televiziune.

„O să ajungi precum Gabriela Cristea”, „Mare te-ai făcut, măi Andra”, „Știi vorba aia ... banii îngrașă”, „Gabriela Cristea cântă?”, „Voce frumoasă, talent are, dar ... la cum arată ar trebui să se apuce de muzică populară”, „Pe la sală când?”, „Obosește din cauza greutății ... Își pierde suflul”, sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase, lăsate de către unii internauți la videoclipul publicat pe TikTok.

„Singura greutate pe care o deține Andra este VOCEA”

Însă, au exitat și cei care i-au luat apărarea artistei și sunt de părere că aspectul nu este important: „O femeie deosebită și arată super bine pentru vârsta ei”, „Toți cred că artiștii nu se îngrașă și sunt veșnic tineri”, „Dacă o iubește și o respectă bărbatul ei, e de ajuns”, „Andra, o cântăreață care are curajul să se simtă bine și să iasă pe scenă așa cum este și nu se sfiește de nimic. Jos pălăria”, „Singura greutate pe care o deține Andra este VOCEA”, „În mod normal, singurele comentarii asupra greutăți corporale ale unei femei de obicei o fac bărbații, dar observ ca NOI FEMEILE nu ne susținem deloc”, sunt de părere alți internauți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net