Andra a fost azi în centrul atenției! Artista a împlinit 37 de ani! Ce mesaj i-a transmis soțul ei, Cătălin Măruță

Andra a împlinit azi 37 de ani, artista fiind născută în aceeași zi cu Fuego, pe 23 august, Paul Surugiu împlinind și el azi frumoasa vârstă de 47 de ani.

Familia juratei de la “Românii au talent” i-a fost alături, Andra preferând să sărbătorească mai întâi alături de cei dragi. A primit două torturi, mai ales că azi a fost o zi cu dublă aniversare,  pentru ziua ei dar și pentru cea a căsătoriei, sărbătorind totodată și 15 ani de căsnicie. Iar cu această ocazie, soțul ei, prezentatorul de la ProTV, Cătălin Măruță (45 de ani) i-a făcut și o urare de poveste.

Cătălin Măruță, mesaj emoționant pentru Andra

 “Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume, și totodată aniversarea a 15 ani de când am spus "DA" în fața lui Dumnezeu! 15 ani de căsnicie par să fi trecut ca într-o clipă, dar când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările pe care le-am trecut împreună, iar fiecare secundă a meritat din plin. La mulți ani, iubire Și la cât mai mulți ani minunați impreună!”, i-a urat Măruță soției sale, Andra. La rândul său, artista a ținut să le mulțumească tuturor pentru mesajele și urările de “La mulți ani” venite azi din partea tuturor.

“Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare mesaj, fiecare gând și fiecare urare specială pe care mi-ați trimis-o. Sunt copleșită de atâta dragoste și urări frumoase de ziua mea! Vă iubesc pe toți!”,a spus Andra.

De asemenea, cei doi copii ai săi i-au făcut fiecare în parte câte o urare emoționantă. 

Te iubesc mult, mama! Să ai parte de o zi de naștere minunată!”,a spus David Măruță, iar mezina familiei, Eva, a ținut și ea să îi facă o urare mamei sale. “La mulți ani, mama dragă!  Te iubesc tare mult și îți doresc tot binele din lume!”.

Au fost în vacanță pe cel mai mare vas de croazieră din lume!

Cătălin Măruță (45 de ani) și Andra (36 de ani), alături de cei doi copii ai lor, Eva (8 ani) și David (12 ani), și-au făcut curaj și au plecat într-o frumoasă vacanță vara aceasta în luna august. S-au oprit mai întâi în Marbella, apoi au fost în Gibraltar, acolo unde copiii au fost încântați să se joace și să se pozeze cu maimuțele, după care s-au pregătit pentru prima aventură pe un vas de croazieră. Și-au învins emoțiile și au petrecut 7 zile pe mare, pe cel mai mare vas de croazieră din lume, acolo unde au trăit fiecare clipă din plin, fie de la etajul 9 cât și de la al 15-lea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net