Ce spune Aida Parascan despre ideea de căsătorie. Vedeta Pro TV are planuri mari: „Am învățat să mă bucur de viață”

#Exclusiv Click!

Aida Parascan (42 de ani) este una dintre vedetele din România greu încercate de soartă! În 2013, șatena a rămas fără suma de 4.000 de euro, bani pe care îi câștigase în urma show-ului culinar de la PRO-TV, după ce i-a ars casa în urma unui scurtcircuit. De asemenea, în vara lui 2021, Aidei Parascan avea să îi moară bebelușul de cinci luni în pântec, iar pe plan profesional parcă lucrurile nu se mai așază deloc pentru ea.

Însă acest lucru nu o face pe Aida Parascan să se dea bătută și luptă în continuare cu toate forțele ei pentru binele său și al celor trei copii pe care îi are. Contactată de Click!, Aida Parascan ne-a mărturisit că este mulțumită și resemnata în același timp cu ce îi da Dumnezeu. De asemenea, Aida ne-a vorbit și despre ideea de căsătorie, pe care nu o exclude, dar din care nici nu face un țel în viață. 

„În ultima perioadă mă tot plimb prin țară, merg prin vacanță, vizitez tot felul de locuri frumoase. Nu am fost cu niciun iubit în vacanță, ci am fost cu fiica mea cea mare și a fost tare frumos, avem o relație frumoasă mama - fiică. Mă întrebi dacă mi-aș reface viață personală, dar nu am cum să mi-o refac pentru că viața mea nu are nevoie de refacere. Eu nu am fost căsătorită niciodată și sunt bine așa cum sunt, dar dacă Dumnezeu o să îmi trimiță pe cineva pentru mine care o să mă iubească și o să îmi vrea binele o să văd la momentul respectiv. Acum nu știu ce răspuns să îți dau. Pot spune că am învățat să mă bucur de viață și să fiu fericită singură, dacă o să fie cineva în viața mea bine, dacă nu, tot bine”, a declarat Aida Parascan pentru Click!

Lucrează pe proiecte

Aida Parascan face toate eforturile atunci când vine vorba de muncă și se agită din toate punctele de vedere. Până nu demult, aceasta a lucrat timp de o lună pe post de chef bucătar la un resort de la Clisură Dunării. Însă, după spusele vedetei, lucrurile nu au fost așa cum trebuiau și a preferat să se retragă din acest proiect.

„Acum lucrez ca și freelancer după ce am ales să plec de la acel resort. În prezent, reușesc să mă descurc financiar. Nu mă plâng. Mai fac și terapie cu persoanele care îmi solicita ajutorul, deci este bine”, a conchis, pentru Click!, Aida Parascan.

Click! spune

În primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de la PRO TV „MasterChef” şi premiul de 50.000 €. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani, i-a garantat succesul profesional în prezent în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni de televiziune fie în calitate de specialist bucătar fie să comenteze viețile și problemele vedetelor de la ora actuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net