Andra, în lacrimi la concertul lui Beyonce de la Londra! Artista, emoționată peste măsură

Și artiștii de la noi au idolii lor! Andra nu a mai putut rezista tentației de a o vedea live pe Beyonce, în concertul pe care artista l-a susținut, aseară, la Londra, în cadrul turneului său Renaissance World Tour.

A plecat cu câteva prietene și surorile ei, în Marea Britanie, special pentru această ocazie. Îndrăgita cântăreață și-a luat câteva zile libere, profitând din plin de excursia londoneză. A ieșit cu gașca ei veselă, la pas, prin Londra, s-au plimbat, au făcut și puțin shopping, fiind pline de emoții pentru concertul ce avea să vină.

„Cel puțin o dată în viață trebuie să vezi un concert live, al idolului tău! Am hotărât că nu mai amânăm, așa că: Beyonce, venim! Suntem o gașcă de fane înfocate, promitem să facem atmosferă faină la concert!”, a postat Andra, extrem de încântată de escapada cu fetele la Londra.

Artista a dat frâu liber emoțiilor

Andra și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul scurtei vizite în Anglia, a trecut și prin fața Palatului Buckingham, pentru a vedea schimbarea gărzilor și a cântat cu bucurie „Trecea fanfara militară”, spre deliciul turiștilor care o priveau curioși. S-a bucurat foarte tare de  faptul că, aseară, a avut parte de unul dintre cele mai frumoase concerte, acela al preferatei ei, Beyonce  și chiar a izbucnit în lacrimi, la un moment dat, atunci când și-a văzut artista preferată pe scenă. 

Andra a cântat și a dansat la unison cu artista ei preferată, fredonându-i toate melodiile celebre, care au făcut furori de-a lungul timpului. Andra este o fire sensibilă și se emoționează ușor, iar faptul că a văzut-o, în sfârșit, atât de aproape pe Beyonce, nu s-a comparat cu nimic.

Cătălin Măruță nu a putut să își însoțească soția, pentru că a trebuit să fie la job, la emisiunea pe care o prezintă la ProTV, dar a share-uit și el, pe Instastory, un clip cu soția lui, în lacrimi, de la concertul celebrei Beyonce. Probabil că atunci când se va întoarce acasă, Andra, o să îi povestească, cu lux de amănunte, toată experiența trăită live la concertul vieții ei.       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net