Andra, superbă la marea finală Românii au talent! Mihai Bobonete i-a făcut un compliment îndrăzneț: „La cum arăți...”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

A început marea finală „Românii au talent”, momentul pe care mulți români îl așteptau cu sufletul la gură! Cine este favoritul publicului și cine va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro? După ce de-a lungul sezonului 13 au trecut prin emoții colosale, atât în etapa preselecțiilor, cât și în semifinale, iată că acum îi așteaptă pe ultimii concurenți trăiri și mai puternice. Iar, pentru un astfel de eveniment, și jurații au avut grijă atunci când și-au ales ținutele, mai ales Andra.

Ținută cu care Andra și-a făcut apariția în marea finală „Românii au talent”? / Foto: Captură video
Ținută cu care Andra și-a făcut apariția în marea finală „Românii au talent”? / Foto: Captură video

Andra (36 de ani) este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. Și, știm cu toții că, atunci când își face aparația pe micul ecran, fie că este la un eveniment, emisiune, în cadrul unui interviu, sau concert, ea reușește întotdeauna să atragă toate privirile. Iar marea finală „Românii au talent” din această seară cu siguranță nu a fost excepție.

Ce ținută a ales cântăreața 

Jurata, alături de Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, abia așteaptă să afle cine este câștigătorul show-ului de anul acesta, iar prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș sunt în culmea extazului pentru momentul în care vor înmâna premiul.

Pentru această mare finală, jurații au știut să își aleagă și ținute potrivite, iar cea care strălucește cel mai mult, este nimeni alta decât Andra.

Cunoscută pentru eleganța pe care o emană și stilul aparte, Andra a optat pentru o rochie lungă, de culoare galbenă, cu o mică crăpătură în zona pieptului și a piciorului. Ca și coafură, cântăreața a ales să își lase părul desfăcut, iar machiajul este unul natural, dar de efect. Pentru accesorii, a optat pentru o pereche de cercei argintii cu pietre, fără lănțișor și brățări. Cu siguranță Andra i-a lăsat pe toți uimiți cu apariția sa pe scenă.

Chiar și Mihai Bobonete a fost impresionat de apariția Andrei și i-a făcut un compliment îndrăzneț.

„La cum arăți în seara asta, numai tu ar trebui să vorbești”, i-a spus juratul. 

Și nu doar că a ales o ținută spectaculoasă, dar Andra va ține și un moment special alături de orchestra fraților Advahov în marea finală din această seară. Bucurați-vă de spectacol!

Cine luptă pentru marele premiu

În finala „Românii au talent” sezonul 13 luptă 11 concurenți: Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family, Oleg Spînu, Rareș Prisacariu, Olya și Valera, Taheira Sașa, Sara Piliego, Sandip Brahamin, Eduard Dragu și Carina Veghiu. Cine va fi câștigătorul care va lua acasă premiul în valoare de 120.000 de euro?

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net