Uite ce a învățat să facă Gabriela Cristea de la mama sa adoptivă: „A devenit o maniacă!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (49 de ani) are o relație specială cu „mama sa adoptivă”, Paula Crăciunescu. Contactată de Click!, aceasta ne-a mărturisit cât de mândră este de prezentatoarea de televiziune atunci când vine vorba de organizarea și gospodărirea lucrurilor în casă.

Paula Crăciunescu a fost o adevărată mamă pentru Gabriela Cristea! Aceasta i-a călăuzit pașii în cariera de jurnalistă dar și în ceea ce privesc sarcinile unei femei în casă atunci când alege să își întemeieze o familie.

„Am învățat-o pe Gabriela să gătească. Ea este sub aripa mea de 30 de ani și ne înțelegem perfect. Ieri a fost Sfânta Victoria în calendar, sărbătoare cu cruce neagră, și am fost la Gabi să o sărbătorim pe fiica ei cea mare.

Gabi gătește foarte bine, am învățat-o multe, este și o diferență între noi de 20 de ani și a avut ce învăța de la mine. De exemplu săptămâna trecută a gătit o ciorbă de burtă extraordinară, atunci când o prepară o prepară cu de toate și chiar m-a sunat atunci să vin până la ea să îmi dea ciorbă de burtă gătită de dânsa. Gabi face o ciorbă de burtă extraordinară cu de toate, nu doar să fie acolo zeamă și atât”, a declatat Paula Crăciunescu pentru Click!

Prăjiturile, specialitatea Gabrielei Cristea

Prezentatoarea de la Antena Stars nu se pricepe doar la făcut mâncare ne-a spus „mama adoptivă” a brunetei:

„Face și niște prăjituri extraordinare. Specialitatea ei sunt torturile cu fructe pentru că nu vrea să le dea foarte mult dulce la fete. Îi iese ceva delicios. Gabriela a devenit și o maniacă în tot ceea ce privește curățenia în casă, ordinea, mâncare. Sunt mândră de ea”.

Click! spune

Gabriela Cristea a rupt orice legătură cu părinții naturali la o vârstă foarte fragedă, la nici 18 ani împliniți. Asta din cauză că bruneta a fost dată afară din casă de la o vârstă fragedă.

„O să-ți spun un lucru. La vârsta de 18 ani, părinții mei m-au dat afară din casă. În situația în care lucrurile s-au întâmplat în acest fel, nu cred că mai există cale de împăcare. Este un episod trist despre care nu vreau sa vorbesc”, declara Gabriela Cristea pentru ziarulring.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net