Rețeta cu care o vedetă din România face furori pe internet! A ajuns virală cu cel mai bun preparat

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea a făcut furori pe internet cu un preparat delicios! Vedeta a făcut o mâncare delicioasă care necesită doar câteva ingrediente, dar din care îți poți hrăni toată familia. „Rețeta puturosului”, așa cum a numit-o prezentatoarea, se face cu câteva legume aromate și carne de pasăre. La final te lingi pe degete!

Rețeta cu care o vedetă din România face furori pe internet!
Rețeta cu care o vedetă din România face furori pe internet!

Rețeta cu care o vedetă din România face furori pe internet! 

Pe lângă piureul delicios pe care oricine îl poate face, vedeta  a pus într-o tavă doi cocoșei, a mai adăugat o ceapă, un ardei, câteva roșii, un usturoi, dar și câteva condimente, care au oferit cârnii un gust deosebit. Vedeta a dezvăluit fiecare pas pe rețelele de socializare.

„Am luat doi cocoșei de la magazin. Este momentul să îi bag la cuptor, pentru că mie îmi place atunci când vin fetele acasă mâncarea să fie abia scoasă din cuptor sau abia luată de pe foc, gata doar să fie mâncată. Pe lângă puișorii ăștia, o să pun ce am mai găsit prin frigider, în afară de ceapa asta, pe care o curăț, o să pun un ardei, care e deja veștejit și nu mai poate fi mâncat ca atare. Atunci îl tai aici fâșii și îl pun ca să dea un strop de gust la puișorii noștri.

Pe lângă astea am mai găsit niște roșii cherry, care sunt, de asemenea, semi-veștejite. Le-am spălat și le-am pus la uscat, apoi le-am aruncat aici pe unde se poate”, a spus Gabriela Cristea într-un filmuleț, pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Chiar dacă legumele se mai veștejesc, este bine să le recuperați și să le folosiți, așa cum fac și eu. Sunt împotriva aruncatului mâncării. Am curățat și ceapa. E momentul să o tai în patru bucăți și să o arunc pe aici, pe unde se poate. Am și un usturoi, pe care nu îl curăț, iau doar excesul de coajă și îl pun aici. Să știți că el se coace foarte frumos și este și foarte bun. Legumele acestea puteți să le puneți și în farfurie.

Acum condimentăm puiul. Am aici câteva boabe de piper roșu. Nu pun multe. Boaia dulce, pe care o pun peste tot. Adăugăm și piper Cayenne, dar de data asta pisat. Nu pun foarte mult, că o să mănânce și fetele și nu aș vrea să exagerăm. Acest piper roșu este recomandat la inimă și în cura de slăbire”, a explicat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net