Câte fertilizări în vitro a făcut Gabriela Cristea ca să rămână însărcinată? A fost chin: „Am cedat psihic!”

Gabriela Cristea a trecut printr-un calvar, până când a reușit să rămână însărcinată. Vedeta Antena Stars a cheltuit bani cu nemiluita pe numeroase fertilizări in vitro. A făcut până la epuizare, dar fără succes.

Gabriela Cristea (49 de ani) a îndurat chinuri mari ca să rămână însărcinată.  Vedeta își dorea atât de tare un copil, încât a făcut, într-un an, cinci sau șase fertilizări în vitro, la ultima, însă, cedând psihic.

I-a spus soțului său, Tavi Clonda, că se oprește, și, după puțin timp, s-a întâmplat minunea: prezentatoarea a rămas gravidă cu prima fetiță, Victoria.

Am facut într-un an câte fertilizări se pot face fiziologic, adică vreo 5-6 și nu am avut succes cu niciuna. Când am făcut-o pe ultima, nu am mai putut, am cedat psihic.

I-am zis lui Tavi: hai să ne oprim și atunci, fără să mai avem presiunea aia, am rămas gravidă natural”, a dezvăluit Gabriela Cristea, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Gabriela Cristea: „Am pierdut două sarcini!”

Gabriela Cristea a rămas însărcinată prima oară la doar 20 de ani, dar, din păcate, a pierdut sarcina. După mai mulți ani, vedeta a mai pierdut încă una cu Tavi Clondă, soțul ei.

Tavi m-a cerut în căsătorie la un an de la începerea relației, în octombrie. Eu am rămas îmsărcinată în luna ianuarie, dar am pierdut copilul, sarcina s-a oprit din evoluție.

Am picat atunci într-o semidepresie, dar el mi-a zis să ne căsătorim în luna aprilie, așa cum am stabilit. El e mai matur decât mine. Mi-a zis: nu te-am cerut pentru copil. Am făcut cununia civilă și o petrecere mare. Căsătoria religioasă am făcut-o mai târziu, după ce s-a născut Iris.

Am pierdut două sarcini: una pe la 20 de ani, și alta cu Tavi, chiar înainte de nuntă”, a mai spus vedeta de la Antena Stars.

„Nu mă mai faceți grasă. Știu și eu că am câteva kilograme în plus”

În urma tratamentelor suferite, pentru a aduce pe lume un copil, prezentatoarea a început să ia în greutate.

Am început să am probleme cu greutatea după ce am făcut tratamentele pentru a rămâne însărcinată. Înainte luam câteva kilograme, dar în două săptămâni țineam regim și mă reglam.

Acum, nu mai pot nici măcar să țin cură de slăbire. Sunt conștientă că am luat câteva kilograme, nu trebuie sa mă mai facă lumea grasă că văd și eu asta!”, a mai dezvăluit vedeta, care se chinuie și acum cu dietele.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună două fetițe, Bella Margot Victoria, în vârstă de aproape 6 ani, și Thea Iris Selena, de 3 anișori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net