Tavi Clonda a plecat de acasă! Artistul „a fugit” în Barcelona de unul singur și a avut probleme la vamă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de zile mari și au o familie minunată împreună cu cele două fetițe pe care le-au adus pe lume. Însă, ca în orice altă relație, cum există suișuri, mai sunt și coborâșuri. Soțul prezentatoarei TV și-a luat „zborul” și a „fugit” la Barcelona.

Tavi Clonda a plecat fără Gabriela Cristea și fetițe la Barcelona / Foto: Arhiva Click!
Tavi Clonda a plecat fără Gabriela Cristea și fetițe la Barcelona / Foto: Arhiva Click!

Singur, fără soție și fără fetițele sale, Tavi Clonda a ajuns într-o situație pe care nu credea că o va mai experimenta prea curând. Soțul Gabrielei Cristea a zburat singur cu avionul către Barcelona, „aventură” care l-a încântat, dar care a avut un impact emoțional destul de mare pentru el. Plecarea sa început cu stângul chiar după ce a trecut de controlul vamal din aeroport, deoarece nu a verificat biletul să vadă la ce poartă de îmbarcare trebuie să fie.

„Nu m-am uitat la ce poartă e avionul meu.(…) Și acum nu știu, deci cam atâtea emoții am, zici că e prima dată când merg cu avionul, asta înseamnă să merg fără copii. Să văd cum aflu.(…) Am ajuns și la avion, și fără copii, și fără Gabriela, țineți-mi pumnii! Hai că am plecat la Barcelona.(…) Deci să vă explic, ultima oară când am fost aici eram cu cele 3 fetițe ale mele, fetițele și Gabriela. Acum am venit eu singurel, este al doilea drum singur cu avionul de când am copiii, am mai fost odată la Moscova”, a mărturisit Tavi Clonda, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook.

Tavi Clonda: „Puteți să mă judecați cum vreți voi”

Totodată, soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit că astfel de escapade, care te obligă să ieși din zona de confort, pot avea un efect benefic asupra sănătății mintale și chiar dacă preferă să stea tot timpul în preajma soției și a fetițelor sale, experiența îi va fi de mare ajutor pe viitor.

„E un sentiment foarte dubios pentru că ieși din zona de control, e foarte greu să plec departe de el. Puteți să mă judecați cum vreți voi, dar nu dați cu pietre, știu că pare așa dubios, pentru că, da, prefer să stau în preajma lor, să fiu foarte mult cu ele, acum nici nu le-am văzut de foarte mult timp pentru că au fost la bunica, de o săptămână, dar din când în când trebuie să mai ieșim din zona de confort pentru a ne păstra mintea la locul ei, pentru că trebuie să ne pregătim pentru ce va urma, când vor fi mari, când vor pleca de acasă, adică nu putem să stăm așa încontinuu împreună și înțeleg lucrul ăsta.(…) Asta am vrut să vă zic, nu dați cu pietre, știu că pare așa că sunt un pic vulnerabil, eu vă arăt și vouă vulnerabilitățile mele, nu mi-e teamă cu ele, nu mi-e rușine cu ele”, a mai spus Tavi Clonda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net