A spus adevărul! De ce s-a căsătorit, de fapt, Gabriela Cristea cu Marcel Toader. „Nu a fost o mare dragoste...”

Gabriela Cristea (49 de ani), una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, are o carieră de succes și trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Tavi Clonda (44 de ani), alături de care are două minunate fetițe. Însă, înainte de a fi soția acestuia, prezentatoarea a fost căsătorită cu Marcel Toader, din 2008 până în 2013, mariaj ce s-a finalizat cu scandal. Recent, Gabriela Cristea a dat cărțile pe față și a dezvăluit motivul căsătoriei cu omul de afaceri.

Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader / Foto: Arhiva Click
Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader / Foto: Arhiva Click

Înainte de a fi soția lui Tavi Clonda și a-i oferi acestuia două fetițe, Gabriela Cristea, în vârstă de 49 de ani, a fost căsătorită, în perioada 2008 – 2013, cu Marcel Toader. Timp de luni bune, divorțul celor doi a fost subiect principal în tabloide, viața prezentatoarei alături de omul de afaceri nefiind ceea ce își imaginase, ambii aducându-și acuzații grave.

Invitată recent în podcast-ul „Acasă la Măruță”, Gabriela Cristea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader, recunoscând că nu a fost o mare pasiune între ea și omul de afaceri, dar că și-a dorit foarte mult o familie. Își dorea enorm să devină mamă, dorință de care partenerul ei nu a ținut cont, el avea deja un copil dintr-o relație anterioară.

Gabriela Cristea: „Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune ...”

„Cariera mea era super înfloritoare. Eu l-am iubit. Da, da, pentru că la început a fost un om extraordinar. Cu asta m-a cucerit. Bine, mai mult i-a cucerit pe prietenii mei. După care, încet, încet m-a cucerit și pe mine și am zis… Băi, de ce nu? Până la urmă e un om ok, se poartă frumos cu mine. De ce să nu mă căsătoresc?

Avea toate atuurile la momentul la care ne-am căsătorit pentru a avea o relație ok. Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit.

Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe. Dar, ajunsesem la o vârstă și era momentul să mă așez și eu la casa mea. E momentul să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul și să fiu și eu în rândul lumii, cum s-ar spune. Eu îmi doream să devin mamă, el se făcea că plouă. El nu își dorea, el avea un copil. Și da, pentru el era ok. Adică nu m-a susținut nici măcar…”, a dezvăluit Gabriela Cristea în podcast-ul „Acasă la Măruță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net