Când a aflat Tavi Clonda câți bani câștigă, cu adevărat, Gabriela Cristea: „El e mai naiv decât mine”

În lumea luminoasă și palpitantă a televiziunii, unde vedetele strălucesc și se contopesc cu lumina reflectoarelor, există adesea aspecte ale vieții personale care rămân ascunse privirilor curioase ale publicului. Totuși, din când în când, aceste secrete ies la iveală, dezvăluind laturi mai puțin cunoscute ale vieții vedetelor.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea. / Foto: arhiva personală.
Tavi Clonda și Gabriela Cristea. / Foto: arhiva personală.

Recent, prezentatoarea TV Gabriela Cristea a făcut câteva confesiuni surprinzătoare, în podcastul lui Măruță, despre relația sa cu soțul ei, Tavi Clonda. Una dintre aceste dezvăluiri a fost legată de câștigurile financiare ale cuplului, subiect aparent tabu în multe relații. Gabriela a dezvăluit că Tavi a aflat câți bani câștigă ea, iar reacția lui a surprins-o.

Cum a aflat Tavi Clonda cât câștigă Gabriela Cristea

Potrivit spuselor Gabrielei, Tavi Clonda este "mai naiv decât ea" în ceea ce privește lumea negocierilor financiare. Despre un episod în care a trebuit să negocieze pentru o colaborare, Gabriela a povestit că Tavi nu înțelegea de ce ar trebui să negocieze, crezând că ar trebui să primească automat ceea ce merită. Această reacție a dus la dezvăluirea câștigurilor Gabrielei, iar Tavi a aflat cât de mult câștigă soția sa într-un mod neașteptat.

El e și mai naiv decât mine în ceea ce privește asta, pentru că eu sunt mai rodată. De exemplu, el a aflat câți bani câștig eu când eram deja căsătoriți. Nu știa cât câștig eu până atunci. Și el a aflat întâmplător, când trebuia să mă duc la o negociere. Nu sunt cu negocierea, pune-mă să fac zece emisiuni de televiziune, să vorbesc de dimineață până seara, sunt ok, nu mă pune să negociez pentru că nu sunt vânzătoare. E o altă meserie pe care nu o stăpânesc. Și el atunci a zis: <tu te duci să negociezi>? Și eu am zis <da, la fiecare colaborare se face o negociere, care te poate duce în jos sau în sus, în funcție de performanțele pe care le ai>. Și el a zis: <păi ție nu-și dă cât trebuie, adică nu ar trebui să negociezi, ar trebui să-ți dea cât trebuie>. Și i-am zis, <ce naiv ești, dacă ar fi să-mi dea ei nu mi-ar mai da nimic, mi-ar mai lua niște bani din portofel. Atunci a aflat el cât câștig>", a povestit Gabriel Cristea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o abordare relaxată în ceea ce privește banii în relația lor. Cei doi cred că munca și efortul depus vor fi recompensate în mod natural și nu se preocupă prea mult de aspectul financiar al relației lor. Ei sunt de părere că banii vin și pleacă, dar sentimentele și încrederea lor reciprocă sunt mai importante.

Dragostea și înțelegerea reciprocă sunt mai importante decât orice sumă de bani

Este demn de menționat că, pentru acești doi îndrăgostiți, dragostea și înțelegerea reciprocă par să fie mai importante decât orice sumă de bani. Ei demonstrează că, într-o relație, încrederea, comunicarea și susținerea reciprocă sunt esențiale, iar detaliile financiare sunt doar un aspect minor în comparație cu conexiunea lor emoțională puternică.

 „Și eu și el avem o chestie de asta, băi muncește că banii vor veni oricum. Nu-i căuta, că ei vor veni oricum. Eu mi-am permis să pierd un milion de euro. Așa, și? Ce să fac să mă dau cu capul de pereți. Lasă că vin alții", a povestit Gabriela Cristea, în podcastul lui Măruță.  

Habar nu am dacă într-o relație contează cine câștigă mai mulți bani. Nu am stat să ne gândim cine câștigă mai mulți, banii vin în casă și sunt cheltuiți pentru casă. Și Tavi câștigă aproape la fel de mulți bani ca mine", mai spune prezentatoarea TV.

Astfel, povestea lui Gabriela Cristea și Tavi Clonda reprezintă un exemplu frumos de relație bazată pe încredere și dragoste, unde transparența și deschiderea sunt la ordinea zilei, iar secretele nu au loc în inimile lor unite. Ceea ce îi unește cu adevărat nu sunt banii, ci legătura profundă și autentică pe care o împărtășesc, făcându-i unul dintre cele mai iubite și admirate cupluri din lumea showbiz-ului românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net