Familia Clonda, din nou luată în vizor după ce Tavi și Gabriela Cristea s-au ales cu mâncare gratis: „Deja deveniți penibili”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au intrat din nou în atenția internauților, după ce au mers să mănânce, împreună cu cele două fiice ale lor, într-un restaurant din București. Împăcați de raportul calitate-preț al preparatelor, cei doi au făcut o filmare prin care au promovat localul și serviciile acestuia. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea / foto: Social media
Tavi Clonda și Gabriela Cristea / foto: Social media

În clipul video postat de Tavi Clonda, artistul și familia lui se ospatează cu preparate la grătar, de care se declarau mulțumiți. În ciuda acestor aspecte, internauții au lansat o serie de comentarii răutăcioase la adresa acestora, pe motiv ca s-au dus să mănânce „pe moca”.

Familia Clonda, criticată din nou de internauți 

Atât Gabi, cât și Tavi obișnuiesc să-și țină fanii la curent cu activitățile zilnice, însă se aleg deseori cu critici aspre din partea lor.

În ciuda faptului că soții Clonda sunt pe cât de poate de dispuși să-și mențină relația apropiată cu publicul, și să prezinte atât părți bune, cât și părți rele din viața lor, cârcotașii ies la atac ori de câte ori au ocazia.

„Mi-am luat găluștile și mergem la restaurant, într-un loc deosebit (...). 

Gabriela Cristea: Dar atât de mult ai comandat, iubire? 

Tavi Clonda: Nu am comandat atât, domnii au fost drăguți”, a fost dialogul celor doi soți.

La rândul lor, văzând toate cele întâmplate, oamenii din online nu s-au putut abține și au lansat câteva comentarii răutăcioase:

„Doamne, dar soția nu mai schimbă rochia? Cu ea a fost și la deschidere, și toată vara”, „Plătiți consumația? Moca???”, „Nu putem mânca decât la restaurant...ne lăudăm.”, „Bine că și-au luat mașină de lux, că ținuta e de Doamne Ferește!”, „Cât ești de penibil, peste tot numai după pomeni, din această cauză faci reclame. Am mai vazut pomanagii, dar voi bateți recordul.”

„Ai ieșit la masă la terasă. Ți-e foame, așa-i? Bine că ai luat-o și pe Joiana, diva care se dă mare și tare, mai ales în emisiunea pe care o prezintă. Mocangeala e bună , mai ales cand ai foame.”, „Au ieșit milogii la cerșit, nu au scos fetele la restaurant, cum se laudă marele cântăcios.”, „Ăștia mănâncă numai moca, fac reclama și pleacă cu burțile pline”, au fost doar o parte din comentariile primite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net