Soțul Gabrielei Cristea, jignit pe internet! „Unde s-a vopsit Tavi, că vreau și eu să scurtez niște pantaloni”. Cum arată, de fapt

Tavi Clonda a dat o fugă la salonul de înfrumusețare și a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum soțul Gabrielei Cristea, după ce și-a vopsit părul. Pe rețelele de socializare, replicile răutăcioase nu au încetat să apară: „Unde s-a vopsit, Tavi? Că vreau să-mi scurtez și eu niște pantaloni".

Tavi Clondă împreună cu familie Foto: Facebook
Tavi Clondă împreună cu familie Foto: Facebook

Tavi Clonda, "sancționat" pentru schimbarea de look

Tavi Clonda, soțul uneia dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră, este atent să arate bine și are grijă de aspectul lui fizic. Partenerul Gabrielei Cristea a renunțat, din nou, la culoarea naturală a părului. 

Partenerul de viață a prezentatoarei TV și-a decolorat părul, iar acum este, din nou, blond. Imediat ce au apărut poze cu acesta pe Instagram replicile răutăcioase nu au încetat să apară: Unde s- a vopsit, Tavi? Că vreau să-mi scurtez și eu niște pantaloni", „Nu e vopsit, a ieșit culoare din creier!", a scris un internaut.

Gabriela Cristea și soțul ei, criticați în online

„Oare la ce mai faceți reclamă?", a scris un internaut, iar răspunsul a fost: „la prostia lor". „Sunteți bine plătiți să faceți reclame ... scaune, mașini, rochii, bere la mic dejun", a fost un alt mesaj lăsat pe contul de Instagram al Gabrielei Cristea. 

Ce schimbare majoră va avea loc în familia lor 

Recent, cei doi soți au luat o hotărârea de a-și înscrie la școală fiica cea mare și nu a durat mult până când au dat vestea cea mare și în mediul online. 

 „O înscriem pe Victoria la școală! Am înscris-o!(…) Mergem să o pregătim pentru clasa pregătitoare. Adică să facem ultimele detalii pentru că, ce credeți?! Mai sunt două săptămâni și intră la școală fetița mea cea mare, Victoria. Bravo, tati! Abia aștepți, nu? Iar Iris va intra în grupa mare, la grădi!", a fost mesajul lui Tavi Clonda. 

Despre Tavi și Gabriela 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea constituie unul dintre cele mai stabile și de durată cupluri din lumea showbiz-ului, de la noi din țară.

Cei doi au o poveste de dragoste de ani de zile și au împreună două fete minunate, Iris și Victoria. Deși ambii sunt foarte ocupați cu carierele lor și cu viața de familie, acest lucru îi împiedică adesea să petreacă mai mult timp împreună.

Cu toate acestea, cei doi încearcă să păstreze focul dragostei aprins și să evite ca viața profesională să devină o piedică în relația lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net