Gabriela Cristea, mai sinceră ca niciodată! A vorbit fără nonșalanță despre „problema” kilogramelor în plus: „Omul bun trebuie să fie mult!”

Considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din industria românească, Gabriela Cristea a trecut prin mai multe evenimente în ultimii ani care și-au pus amprenta asupra felului în care arată. Mai concret, silueta ei s-a schimbat în ultima vreme, după ce a devenit mamă s-a ales și cu câteva kilograme în plus. 

Gabriela Cristea, despre kilogramele în plus / foto: Colaj Click!
Gabriela Cristea, despre kilogramele în plus / foto: Colaj Click!

Mereu transparentă cu urmăritorii ei, Gabriela Cristea a dat deseori dovadă de asumare, mai ales când a împărtășit cu publicul faptul că, cu greu a reușit să devină mamă. Tratamentele hormonale la care a fost supusă au produs un declic, astfel că frumoasei brunete îi este din ce în ce mai greu să-și țină sub control numărul de kilograme. 

Gabriela Cristea: „Nu mă simt bine fizic” 

Prezentă în podcastul lui Cătălin Măruță, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” și-a pus sufletul pe tavă și a atins cele mai sensibile și mai delicate subiecte din viața ei, unele mai controversate decât altele. 

Ajunsă în punctul în care a dorit să vorbească despre kilogramele în plus cu care s-a ales după ce a devenit mamă, Gabriela Cristea a mărturisit că declicul s-a produs în momentul în care a început tratamentele hormonale pentru sarcină, iar după ce le-a adus pe lume pe Victoria și Iris, procesul de slăbire a devenit unul dificil pentru ea. 

„Cătălin Măruță: Mai devreme tot ai încercat să zici de treaba asta, că ai luat ceva kilograme în plus. 

Gabriela Cristea: Am luat, da, am luat, dar sunt ale mele. Măi, fii atent! Știi, eu am o vorbă, ca să închidem gura tuturor: omul bun trebuie să fie mult, mă...mult!

Cătălin Măruță: Când ai început să te îngrași? Dar eu te întreb asta pentru că tu ai spus că ai probleme cu kilogramele, dar nu se vede, adică nu arăți ca o persoană care are probleme cu kilogramele. 

Gabriela Cristea: Nu mă simt bine, asta este. Nu psihic sau...până la urmă știi cum e, că mai evoluezi, evoluează și corpul, n-ai ce să faci, asta e. Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. 

Cătălin Măruță: Dar știi când s-a produs declicul? 

Gabriela Cristea: Da, în momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină. Până să am fetele, era foarte simplu pentru mine, dacă luam 1, 2, 3, 5 kg, mă reglam foarte repede, în 2 săptămâni eram ok. Acum nu mai pot, efectiv nu mai pot, nu mai pot să țin cură de slăbire. 

Cătălin Măruță: Ai momente în care ți-e ciudă pe chestia asta? 

Gabriela Cristea: Da, dar nu neapărat pe faptul că nu țin cură de slăbire, ci că nu pot să mă concentrez pe o chestie. Mi se pare că poate o las cumva pe ultimul plan și mi si pare important până la urmă și cum arăți, și aspectul fizic al unui om, dar eu cred că o femeie dacă se îngrijește și dacă e frumoasă, e frumoasă oricum”, a mărturisit Gabriela Cristea, în podcastul lui Măruță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net