Gabriela Cristea nu a fost la înmormântarea mamei, nu va merge nici la a tatălui! „Îmi luam bătaie! Tata m-a vândut pe câțiva lei”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri dureroase, în podcastul lui Cătălin Măruță, despre ruptura iremediabilă de familia sa! Nu a fost la înmormântarea mamei, iar de tatăl său nu vrea să mai audă în veci. Nici pe Marcel Toader, fostul soț trecut în neființă, nu l-a cruțat.

Gabriela Cristea a venit pe lume în Oltenița, județul Călărași, pe 26 octombrie 1974. În 1993, îndrăgita prezentatoare absolvea Liceul de Coregrafie nr. 1 din București, iar apoi își continua studiile în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA București.

Debutul în televiziune a avut loc în 1994, la TVR 1, atunci când a devenit prezentatoarea concursului Eurovision. Din păcate, acela a fost momentul când s-a produs ruptura definitivă de părinții ei, care nu-și doreau ca ea să urmeze o carieră în televiziune. A sărit atunci pe geam și a fugit de acasă.

Relația cu familia ei a fost practic inexistentă, în toți acești ani. Mama sa, Didina, s-a stins din viață pe 8 iunie 2010, răpusă de o boală cumplită, la doar 57 de ani. Gabriela Cristea nu a fost, însă, prezentă la înmormântarea celei care i-a dat viață.

Totul despre ruptura iremediabilă de familie! 

Relația cu ai mei nu a fost niciodată una bună. Ei și-au dorit ceva, eu altceva, și, la un moment dat, conflictul a fost așa de mare că a luat-o fiecare pe drumul lui. Relația cu ei s-a rupt, de la 18 ani, atunci când am decis să-mi iau viața în mâini.

Cu tata nu vorbesc deloc. Mama nu mai este. Nu sunt împăcată cu gândurile mele, dar nici nu pot să spun că aș fi putut să fac altceva. Ei erau foarte stricți, nu voiau să fac televiziune. Eu am mers încântată acasă să le spun că o să prezint Eurovisionul și mi s-a spus: nu! Atunci am sărit pe geam și m-am dus să-l prezint.

Mai am un frate, nici cu el nu vorbesc, pentru că și el este de acord cu ei. Am fost o oaie neagră a familiei, doar pentru faptul că m-am născut fată, și nu băiat”, a povestit Gabriela Cristea, în podcastul lui Cătălin Măruță.

„Nu am fost la înmormântarea mamei! Mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie!"

Nu am fost la înmormântarea mamei pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și, sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură că aici s-ar fi ajuns. Hai să nu intrăm în amănunte de la cine…Am întâlnirile mele cu ea și vorbesc foarte des cu ea.

Provin dintr-o familie în care femeile nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mama avea un soi de independență financiară, care i-ar fi permis să stea de la egal la egal cu tatăl meu. Ea provenea,însă, dintr-o familie care nu-i permitea asta, iar eu am propus revoluția în familie.

În adâncul sufletului meu am judecat-o. Tata era violent cu ea. Când a murit mama aveam 37 de ani. Si acum sufăr dupa ea. Eu nu am cu cine vorbi în afară de soțul meu”, a mai spus ea.

Gabi Cristea, despre tatăl ei: „Te vinde pentru câțiva lei”

Gabriela Cristea a rupt de mult orice legătură cu tatăl ei, Eugeniu Cristea, dar și cu fratele ei. Vedeta își acuză parintele că ar fi vândut-o pe câțiva lei la televiziuni și nu vrea să mai audă în veci de el. Nici fiicele sale nu și-au cunoscut bunicul.

Nu știu dacă o să merg la înmormântarea lui. Dacă lucrurile s-ar fi oprit acolo, la 18 ani, poate că aș fi trecut peste, dar gesturile pe care el le-a facut ulterior mă opresc să fac, la rândul meu, niște gesturi.

Eu una nu am să-mi denigrez niciodată copiii indiferent de ce vor face. Eu m-am descoperit în povestea de viață a lui Meghan Markle. E greu să vezi cum cineva, care trebuia să-ți fie aproape, te vinde pentru câțiva lei. Televiziunile plăteau atunci câțiva lei și-ți mai puneau și vorbe în gură.

Te uiți la niște lucruri neadevărate și-ți spui: băi, e de noaptea minții! Dacă l-aș vedea acum pe stradă nu știu dacă aș vorbi cu el”, a mai povestit prezentatoarea tv.

De câți bani a „ușurat-o” Marcel Toader la divorț

Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost soț și soție în perioada 2008 - 2013. Timp de 5 ani, bruneta a îndurat abuzuri din partea acestuia, chiar și de ordin fizic. La divorț, vedeta tv s-a trezit cu conturile goale.

Marcel Toader a murit subit, pe data de 3 august 2019, după ce a suferit un infarct, la doar 56 de ani. Gabi Cristea nu a fost nici la el la înmormântare.

Toader mi-a zis într-o zi: casa e mea, ușa e ta! Noroc că nu vândusem apartamentul din Dorobanți pentru că nu făcusem intabularea, că altfeajungeam în stradă.

Eu am zis, la un moment dat, că nu mă mai duc la servici, nu mai puteam practic, deși câștigam foarte mult. Atunci s-a rupt totul.

Relația a început să se degradeze la două săptămâni de la nuntă, când m-a sunat un prieten să mă felicite pentru căsătorie și el a început să țipe, făcea crize de gelozie. Trebuia de atunci să mi se aprindă beculețul.

Era, de fapt, hoțul strigă hoțul, pentru că eu plecam la servici si el avea aventuri. Nu am fost la el la înmormântare. Nu ne-am căsătorit dintr-o mare dragoste. Am vrut doar să mă căsătoresc ca să fac copii. 
Când am plecat am descoperit că eu în conturi nu aveam nici un ban, el scotea în fiecare zi suma maximă. Dacă pot să trec la pierderi 1 milion de euro ,atunci sunt un om generos”, a mai spus vedeta.

Gabriela Cristea (49 de ani) este una dintre cele mai populare vedete de la noi, cu o carieră în televiziune care se întinde pe mai bine de 20 de ani. În prezent, este prezentatoarea emisiunii de televiziune „Mireasa: Capriciile iubirii”, de la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net