Gabriela Cristea, filmată când conducea un BMW decapotabil. Fanii au luat foc imediat: „În urma voastră e fantoma lui Marcel Toader”

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul intern românesc, care a ajuns să fie din ce în ce mai des în atenția internauților. Faptul că împărtășesc cu aceștia momente din viața lor pe rețelele de socializare stârnește un soi de nemulțumire și critică la adresa lor, cum s-a întâmplat și într-un clip video postat pe Facebook, în care prezentatoarea de televiziune conduce un BMW decapotabil. 

Cei doi soți, din nou în vizorul internauților / foto: Social media
Cei doi soți, din nou în vizorul internauților / foto: Social media

Fanii nu au stat mult pe gânduri și au intrat în secțiunea de comentarii, dornici să critice felul în care șofa Gabriela Cristea, lăsând o serie de comentarii răutăcioase la adresa celor doi soți. 

Tavi Clonda: „Conduce soțioara. Mergem să mâncăm ceva” 

Se pare că, deși clipul video a fost postat pe Facebook în urmă cu doar câteva ore, el este filmat în momentul în care cei doi s-au aflat în vacanță în Saint Tropez. Tavi și-a filmat soția în timp ce conducea o mașină închiriată, iar fanii nu au putut rămâne nepăsători. 

„Diva conduce. Mă duci de la Haiti la Saint Tropez? Mamă, ce apus frumos! Ia uite aici un domn cu un ceva, cum se numea? Rolls-Royce de epocă. 

Imagine de Saint Tropez, conduce soțioara. Mergem să mâncăm ceva.”, a spus Tavi Clonda în videoclip, în timp ce își filma soția cum conducea o decapotabilă. 

„Deveniți aroganți și antipatici” 

La rândul lor, internauții, căci mari bătăii de cap le dau soților Clonda în ultimul timp, nu au putut privi nepăsători, fără a lăsa câteva comentarii destul de răutăcioase. 

„În urma voastră e fantoma lui Marcel Toader”, 

„Tavi, fără supărare, schimbă culoarea părului, un șaten, ceva. În rest, sunteți minunați, vă urmăresc cu drag!”, 

„Dacă avea niște pantaloni poate era mai mișto la volan, dar nu vi se pare că prea vă lăudați cu mașinile, cu plimbările? Credeți că interesează pe cineva toată lauda voastră? Deveniți aroganți și antipatici.”,

„Doamne ferește! Sunteți penibili rău de tot, parcă ar fi singura femeie ce știe să conducă, și poziția cum conduci este penibiliă, mai ales când ai un asemenea corp, dar disperarea după bani tot rămâne. Mocangii!”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților la această postare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net