Gabriela Cristea, umilită în social media: „Ești o babă”. Ce a răspuns prezentatoarea de televiziune

Gabriela Cristea face ce face și tot nu reuștește să mulțumească pe toată lumea. Mai în glumă, mai în serios, prezentatoarea de televiziune a fost aspru taxată pentru faptul că în ultimul timp s-a neglijat pe ea, după ce a postat în social media un clip video în care se observau rădăcinile crescute, semn că nu și-a mai vopsit părul de o perioadă bună de timp. 

Gabriela Cristea, criticată pentru că nu și-a vopsit părul / foto: Colaj Click!
Gabriela Cristea, criticată pentru că nu și-a vopsit părul / foto: Colaj Click!

Recent, soția lui Tavi Clonda, a fost criticată pentru faptul că nu și-a mai vopsit părul și a lăsat la vedere firele albe, fiind comparată cu „o babă” pentru acest lucru. Gabriela Cristea a oferit și un răspuns, dând dovadă totodată de discreție și bun simț. 

Gabriela Cristea: „Trebuie să mai fac câteva schimbări și să mă organizez” 

Vedetă sau nu, Gabriela Cristea nu are grijă doar de cariera ei, ci și de familia pe care o are împreună cu Tavi Clonda. Responsabilitățile de mamă și soție nu i-au mai permis acesteia să-și rezerve timp pentru propria persoană. 

În ciuda faptului că Gabriela Cristea și-a prioritizat sarcinile zilnice și s-a lăsat pe ea pe ultima sută de metri, acest lucru nu a fost deloc pe placul unui internaut care nu a ezitat să-i lase un comentariu poate nu rău intenționat, însă cu siguranță greșit exprimat, ce ar fi putut deranjat aproape orice femeie: „Du-te și vopsește-ți părul, că ești babă!”

Cu o atitudine în stilu-i caracteristic, Gabriela Cristea a oferit un răspuns împachetat frumos, fără a aduce vreo ofensă la adresa cuiva: 

„Toamna asta mi-am propus să am un pic mai multă grijă de mine. Și da, de mine, nu de familie, ci de mine personal. Pentru că, într-adevăr, m-am concentrat pe foarte multe lucruri: pe muncă în special, pe familie, pentru că știți că dacă nu ți-e bine acasă, lucrurile nu pot funcționa. Anul acesta mi-am propus să fiu prioritară pentru mine, și când spun anul acesta mă refer din septembrie încolo. Pentru că trebuie să mai fac câteva schimbări și să mă organizez în dezordinea pe care am creat-o și în haosul pe care l-am creat în ceea ce mă privește.”, a fost răspunsul oferit de prezentatoarea de televiziune. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net