Pusă la zid că s-a îngrășat, Gabriela Cristea a recunoscut cinstit! Câte kilograme a luat în vacanță: „Nu ții dietă o viață”

Vara se apropie de sfârșit, iar pentru Gabriela Cristea, se pare că sezonul estival a fost unul de vis. Alături de soțul ei, Tavi Clonda, prezentatoarea de televiziune a fost în unele locații de vis din Europa, iar, după cum poate știm și noi este greu să ții cură de slăbire atunci când vrei să te distrezi, iar în jur ai mâncăruri atât de delicioase. Iar vedeta a vorbit despre kilogramele în plus acumulate în această vară!

Gabriela Cristea a avut, recent, o reacție dură pe TikTok, față de cei care îi spun că s-a îngrășat
Gabriela Cristea a avut, recent, o reacție dură pe TikTok, față de cei care îi spun că s-a îngrășat

Vara deja este aproape de final, iar pentru Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, se pare că a fost o perioadă de vis. Cei doi au fost în locuri de vis, cum ar fi Franța, Grecia și Bulgaria, unde au reușit să se relaxeze după o perioadă încărcată. Iar atunci când dorim să ne simțim bine, știm cu toții că este aproape imposibil să mai ținem cont de dietă!

„Ne-am făcut toate poftele și atunci când ne-am dorit ceva, ne-am satisfăcut toate capriciile. Aproape 4 kilograme, dar o să le dau jos că deja intrăm la dietă. Ce să facem. Am fost în Franța, unde am mâncat exemplar, am fost în Grecia, unde am mâncat extraordinar de bine. Am fost și în Bulgaria, unde a fost foarte bună mâncarea la resort. Nu poți să ții cură de slăbire o viață. Am făcut și shopping, dar cât trebuie și cum trebuie. Am făcut totul cu moderație”, a spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, despre kilogramele în plus acumulate în vacanță

Iar vedeta de televiziune nu a fost în vacanță doar cu soțul ei, ci a avut parte de o premieră! Ea a mers și în vacanța părinților, fiind încântată de condițiile de care s-a bucurat.

„Anul ăsta a fost prima dată când am mers cu Tavi și în vacanța părinților, unde a fost fabulos. Am accesat o destinație foarte scumpă, dar a meritat. După ce muncești jumătate de an, merită să te relaxezi cu partenerul de viață măcar câteva zile. Să-ți aduci aminte de începuturile împreună. Nu suntem mână-largă, dar nici zgârciți nu suntem. Am lăsat în urmă mulți bani pe care i-am făcut și o să-i mai facem, dar important e că banii aceia ne-au clădit amintirile”, a declarat Gabriela Cristea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
image
actualitate.net
image
actualitate.net