Gabriela Cristea, mesaj tranșant după tragedia din Crevedia: „Am simțit că ar putea să fie periculoasă”

O altă tragedie a lovit România, așa că am ajuns în punctul în care nu știm la ce ne mai putem aștepta pe viitor. Din păcate, două persoane și-au pierdut viața și alte 56 au fost rănite. În urma acestui eveniment, Gabriela Cristea apare în social media și face o serie de dezvăluiri despre motivul pentru care niciodată nu a fost de acord să meargă cu mașini care aveau stații GPL.

Ce spune Gabriela Cristea despre tragedia din Crevedia
Ce spune Gabriela Cristea despre tragedia din Crevedia

Tragedia din apropierea Bucureștiului a semănat și mai multă teamă și dezamăgire în sufletele românilor. În urma celor două explozii de la stația GPL din Crevedia, deținută de fiul primarului PSD din Caracal, județul Olt, Ion Doldurea, din numărul celor răniți, majoritatea erau pompieri.

Gabriela Cristea: „Mi-a fost foarte frică dintotdeauna de stațiile astea GPL”

Printre românii care și-au strigat durerea și nemulțumirea se află și Gabriela Cristea, care a dorit să-și expună punctul de vedere referitor la tehnologia din ziua de azi.

Aceasta a mărturisit, prin intermediul unui clip video, faptul că mereu a simțit o teamă față de mașinile care erau dotate cu stație GPL și, ori de câte ori era nevoită să se deplaseze cu taxiul, cerea unul care să nu aibă o astfel de modificare.

„Ar trebui, cumva, să ne trezim. Trăim într-o perioadă în care tehnologia ne poate ajuta, dar ne poate și distruge în același timp.

Recunosc că pentru mine întotdeauna a fost așa, o nebuloasă asta cu GPL-ul. Și vă mai spun ceva: mi-a fost foarte frică dintotdeauna de stațiile astea GPL instalate în mașini și când a trebuit să merg cu un taxi, am cerut să vină unul care să nu fi avut instalată stație.

Nu mă întrebați de ce, dar pur și simplu am simțit că ar putea să fie periculoasă.”, a fost mesajul transmis de vedeta de televiziune, prin intermediul unui clip video pe care l-a postat pe rețelele de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net