Primarul PSD din Caracal, tatăl patronului stației GPL, sare în apărarea fiului său: „Niște aberații”

Ultima actualizare:

Primarul din Caracal, Ion Duldurea, tatăl patronului stației GPL care a explodat la Crevedia, face noi declarații despre tragedia produsă sâmbătă seară, în urma căreia două persoane au murit.

În urma exploziei, până acum au murit 2 oameni / foto: Iquam Photos
În urma exploziei, până acum au murit 2 oameni / foto: Iquam Photos

Ion Duldurea, primarul PSD din Caracal, a confirmat că stația GPL din Crevedia care a explodat îi aparține fiului său, Ionuț Daniel Doldurea, dar neagă că stația ar fi funcționat ilegal.

„Într-adevăr, această staţie care a luat foc este a fiului meu Ionuţ. Ionuţ este acolo. Este cu procuratura după el! Nu mai funcţiona staţia respectivă! Eu nu ştiu ca băiatul meu să fi făcut ilegalităţi”, a spus Ion Doldurea.

 Care ar fi fost cauza exploziilor, potrivit edilului din Caracal

Primarul din Caracal este de părere că dezastrul ar fi fost provocat de la o mașină: „Acolo nu era depozit cum tot aud la televizor. Sunt aberații. Era locul în care mașinile se parcau. Mașinile trebuiau să plece dimineața la distribuție. Așa se face la orice firmă. Poate că totul a pornit de la o mașină care a sosit în curte, i s-o fi rupt vreo supapă, s-a umplut de fum și a fost incendiu. De aici, probabil, a izbucnit dezastrul”, a declarat edilul din Caracal, într-un interviu acordat DC News.

Totodată, edilul din Caracal acuză presa că nu informează corect cetățenii români cu privire la funcționarea afacerii condusă se fiul său.

„Să nu mai spună lumea de beizadele pentru că nu este așa.Nu erau cisterne îngropate. Sunt cisterne obișnuite, care merg pe stradă. Nu se pune problema de altceva. Cisterne care transportă gaz. Nu era niciun depozit, nu era nimic. A fost un din ăsta de distribuție, dar nu mai funcționa de câțiva ani.

Acum era punctul în care opreau șoferii să doarmă, mai opreau mașinile pentru a nu sta în stradă. Când soseau, parcau acolo și plecau după ce făceau distribuția. Nu era un depozit. Era ca un loc de parcare”, a adăugat Doldurea.

Ion Doldurea a subliniat că va continua să își sprijine băiatul, după tragedia care a avut loc în Crevedia.

„Îmi voi sprijini băiatul pentru că este un copil extraordinar care muncește de 20 de ani în această branșă. Ce a realizat a realizat prin munca lui, niciodată altcumva. Muncă cinstită și corectă. Să nu mai spună lumea de beizadele pentru că nu este așa. Eu sunt primar de doi ani și ceva. Nu am beneficii de pe urma GPL. Am lucrat în această branșă până acum cinci ani”, a conchis edilul.

Edilul a dat anterior dovadă de lipsă completă de empatie. Întrebat despre victimele exploziilor devastatoare, el a a avut o reacție șocantă despre pompierii răniți: „E problema lor”.

„Știu, e vorba de o persoană. Ceilalți, pompieri, e problema lor. Chestiunea e că acolo, într-adevăr, sunt patru răniți. Șoferii care sunt intubați și au plecat pe picioare, și un pakistanez sau srilankez, grav, ăla e foarte grav”, a declarat Ion Doldurea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net