Gabrielei Cristea, acuzată și de fostul soț, Marcel Toader, că are probleme cu alcoolul: „E foarte agresivă, m-a șocat”

În urmă cu mai mulți ani, Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost părtașii unei căsnicii deloc frumoase. Acesta amintea în urmă cu mai mult timp faptul că fosta sa soție avea probleme cu alcoolul.

Marcel Toader o acuza pe Gabriela Cristea că are probleme cu alcoolul
Marcel Toader o acuza pe Gabriela Cristea că are probleme cu alcoolul

Marcel Toader povestea despre Gabriela Cristea faptul că devine o persoană extrem de agresivă atunci când consumă alcool. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 5 ani de zile, până când divorțul a intervenit instant, când soția lui Tavi Clonda a decis să-și ia bagajele și să plece.

Marcel Toader: „În situațiile astea e foarte agresivă”

Căsnicia cu Marcel Toader a fost extrem de dificilă pentru Gabriela Cristea, așa cum ea însăși afirma de-a lungul timpului. Nici fostul său soț nu s-a lăsat mai prejos, întrucât a făcut declarații despre anumite aspecte din viața vedetei de televiziune, printre care amintea reacțiile pe care le avea atunci când consuma alcool.

„Îi amintesc cele trei dăţi în care a băut trei sferturi de sticlă de Martini, un litru de vişinată într-o altă dată şi încă o jumătate de sticlă de Martini. Singură acasă. Ea spune multe lucruri la băutură. Nu te aştepţi, m-a socat. În situaţiile astea e foarte agresivă“, a spune în urmă cu mai mulți ani, Marcel Toader, la „Acces Direct“.

Gabriela Cristea, rămasă fără bani după divorțul de Marcel Toader

Gabriela Cristea a rămas falită după divorțul de Marcel Toader / foto: Social media
Gabriela Cristea a rămas falită după divorțul de Marcel Toader / foto: Social media

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea povestea cum a aflat că, după patru ani munciți în cadrul unui show matrimonial unde a fost prezentatoare, a descoperit că mai avea în cont doar 50 de lei.

„50 de lei am avut în cont, după divorț. Eu de la 50 de lei cu care m-am trezit undeva în februarie, am reușit într-o lună de zile să mă redresez și să pot să mă întrețin, să pot să merg unde vreau. Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să îmi văd mai departe de viață. Dar eu zic că așa este caracterul meu și e un avantaj, un dar de la Dumnezeu”, spunea vedeta, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată.

image
image
image
image
image
image
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
banner daniela crudu png
image png
image
actualitate.net