Din ce mai câștigă Gabriela Cristea bani, pe lângă televiziune. Îi intră în cont sume frumușele

Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute și mai longevive vedete de televiziune din România nu se bucură de succes pe plan financiar doar din domeniul în care activează de ani de zile. Soția lui Tavi Clonda a pus, în urmă cu doar câteva luni, bazele unei afaceri care îi aduce câștiguri profitabile. 

Din ce își câștigă Gabriela Cristea banii, în afară de televiziune / foto: Social media
Din ce își câștigă Gabriela Cristea banii, în afară de televiziune / foto: Social media

Prezentatoare de televiziune și-a deschis un magazin online, unde vinde rochii create doar în funcție de imaginația și creativitatea ei. 

Gabriela Cristea a investit într-un magazin online de haine

Gabriela Cristea și-a deschis un magazin online în care vinde rochii create în funcție de ideile ei. Ea este cea care proiectează schițele și colaborează cu mai multe ateliere care o ajută să-și materializeze modelele vestimentare. 

În urmă cu ceva timp, chiar soțul ei discuta despre afacerile pe care le are. Tavi Clonda mărturisea faptul că Gabriela Cristea a investit în noua sa afacere nu doar bani, ci și timp, pasiune și multă muncă. 

La o simplă accesare pe site-ul ei, doamnele și domnișoarele pot observa cu ușurință faptul că prețul ținutelor pe care le promovează ori de câte ori are ocazia în social media sunt accesibile tuturor buzunarelor, și reprezentantele sexului frumos au de unde alege bluzele sau rochiile pe care și le doresc. 

Afacerea pe care Gabriela Cristea a lansat-o în urmă cu câteva luni / foto: Captură galeshop.ro
Afacerea pe care Gabriela Cristea a lansat-o în urmă cu câteva luni / foto: Captură galeshop.ro

„Ea are magazinul online cu haine pe care nu le cumpără și le vinde mai departe, ci le face. Creează rochii, l-a deschis chiar înainte de sărbători. Ea face schițele, lucrează cu mai multe ateliere. Sunt haine doar pentru doamne, momentan. Rochii și cămăși foarte frumoase.

Ea, când ne-am cunoscut, avea Atelierul Miresei, a fost prima. Apoi ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, aveam emisiunea, eram destul de ocupați și a renunțat. Acum a reluat, cumva, deocamdată, cu rochii normale, nu de mireasă. A făcut deja schițe pentru 5-6 genuri de cămăși, la fel și modele de rochii. Umblă după materiale. A lucrat mult la detaliu, cutii frumoase, eticheta care se lipește, hârtia. E plin de cutii la noi”, povestea Tavi Clonda în urmă cu ceva timp, potrivit playtech.ro.

image
image
image
image
image
image
mihaela runceanu jpg
https   www cancan ro wp content uploads 2023 01 bgvfsd jpg
banner anamaria prodan png
banner Cosmin Natanticu png
banner cristina cioran png
banner daniela gyorfi png