Din ce mai câștigă Gabriela Cristea bani, pe lângă televiziune. Îi intră în cont sume frumușele

Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute și mai longevive vedete de televiziune din România nu se bucură de succes pe plan financiar doar din domeniul în care activează de ani de zile. Soția lui Tavi Clonda a pus, în urmă cu doar câteva luni, bazele unei afaceri care îi aduce câștiguri profitabile. 

Din ce își câștigă Gabriela Cristea banii, în afară de televiziune / foto: Social media
Din ce își câștigă Gabriela Cristea banii, în afară de televiziune / foto: Social media

Prezentatoare de televiziune și-a deschis un magazin online, unde vinde rochii create doar în funcție de imaginația și creativitatea ei. 

Gabriela Cristea a investit într-un magazin online de haine

Gabriela Cristea și-a deschis un magazin online în care vinde rochii create în funcție de ideile ei. Ea este cea care proiectează schițele și colaborează cu mai multe ateliere care o ajută să-și materializeze modelele vestimentare. 

În urmă cu ceva timp, chiar soțul ei discuta despre afacerile pe care le are. Tavi Clonda mărturisea faptul că Gabriela Cristea a investit în noua sa afacere nu doar bani, ci și timp, pasiune și multă muncă. 

La o simplă accesare pe site-ul ei, doamnele și domnișoarele pot observa cu ușurință faptul că prețul ținutelor pe care le promovează ori de câte ori are ocazia în social media sunt accesibile tuturor buzunarelor, și reprezentantele sexului frumos au de unde alege bluzele sau rochiile pe care și le doresc. 

Afacerea pe care Gabriela Cristea a lansat-o în urmă cu câteva luni / foto: Captură galeshop.ro
Afacerea pe care Gabriela Cristea a lansat-o în urmă cu câteva luni / foto: Captură galeshop.ro

„Ea are magazinul online cu haine pe care nu le cumpără și le vinde mai departe, ci le face. Creează rochii, l-a deschis chiar înainte de sărbători. Ea face schițele, lucrează cu mai multe ateliere. Sunt haine doar pentru doamne, momentan. Rochii și cămăși foarte frumoase.

Ea, când ne-am cunoscut, avea Atelierul Miresei, a fost prima. Apoi ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, aveam emisiunea, eram destul de ocupați și a renunțat. Acum a reluat, cumva, deocamdată, cu rochii normale, nu de mireasă. A făcut deja schițe pentru 5-6 genuri de cămăși, la fel și modele de rochii. Umblă după materiale. A lucrat mult la detaliu, cutii frumoase, eticheta care se lipește, hârtia. E plin de cutii la noi”, povestea Tavi Clonda în urmă cu ceva timp, potrivit playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net