Ce declară mama vitregă a Gabrielei Cristea, după ce s-a spus că prezentatoarea TV a intrat beată în emisiune

#Exclusiv Click!

Gabriela Cristea (48 de ani), moderatoarea emisiunii „Mireasa - capriciile iubirii”, de la Antena Stars, este implicată, în momentul de față, într-un scandal de zile mari. Vestea s-ar fi răspândit rapid, după ce grupul Viperele Vesele, ar fi postat un mesaj public, în care le spunea tuturor că bruneta ar fi intrat în emisia live, în stare de ebrietate. Contactată de Click!, Paula Crăciunescu, mama vitregă a vedetei, spune că nu este nimic adevărat.

Paula Crăciunescu sare în apărarea Gabrielei Cristea și ne spune că bruneta nu are cum să fi consumat băuturi alcoolice, având în vedere că nu bea tărie. Mai mult decât atât, Gabriela conduce în drumul spre serviciu și nu și-ar permite să consume alcool.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu.

Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cuTavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult. Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară”, a declarat, Paula Criciunescu, pentru Click!

Cristea, „demascată” de grupul Viperele Vesele?

Potrivit acestui grup, Gabriela Cristea nu putea să aibă nici măcar un discurs coerent în cadrul emisiunii, de la Antena Stars, pe care o moderează, în fiecare seară, de luni până vineri.

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.

Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei”, este o parte din mesajul postat de acestea pe Internet.

Click! spune

Gabriela Cristea este una dintre cele mai de succes prezentatoare de televiziune din România! Aceasta a prezentat, până acum, mai multe emisiuni TV prin care, a reușit să ajungă, la inimile telespectatorilor.

image
image
image
image
image
image
calin donca si orianda donca instagram jpg
scena pexels jpg
robert turcescu si fiica sa   colaj, instagram jpg
Anamaria Rosa Preda se pregătește de parastasul de 7 ani pentru Aurelian Preda!
dem radulescu si fiica irina radulescu jpeg
Valentina Pelinel și Cristi Borcea jpg