Cristina Spătar a făcut 9 fertilizări in vitro: "A existat depresie după nașterea copiilor"

Ultima actualizare:

    Cristina Spătar și cei doi copiifoto: Facebook
Cristina Spătar și cei doi copiifoto: Facebook

Cristina Spătar (49 de ani) a trecut prin tratamente chinuitoare până să devină mamă. Cântăreața a trecut prin mai multe cicluri FIV până i-a conceput pe Albert (10 ani) și Aida (8 ani), copiii săi din fosta căsnicie. De atunci a rămas cu sechele și cu depresii care s-au vindecat cu greu în timp.

Cristina Spătar deţine recordul absolut la numărul de fertilizări in vitro dintre toate vedetele autohtone! Aceasta a făcut nu mai puțin 9 fertilizări care au adus-o în pragul depresiei. “Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul. După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc. Nu aș fi putut deveni niciodată mamă fără fertilizare in vitro”, a declarat solista, la Antena Stars.

Cristina Spătar: "E foarte solicitant psihic"

Vedeta a explicat că, în urma unor răceli extrem de grave pe care nu le-a tratat la timp, trompele uterine s-au lipit, așa că ar fi fost imposibil să facă copii, în condițiile în care nu s-a inventat deocamdată niciun tratament pentru această afecțiune. „Am făcut nouă fertilizări. Inclusiv doctorița mea mi-a spus că sunt foarte ambițioasă. Cine a trecut prin așa ceva, știe ce înseamnă. E foarte solicitant psihic. Te deformează, dacă vrei. Unele se îngrașă, altele slăbesc, unele capătă celulită. Hormonii aceia mi-au făcut cadou o mare celulită, dar nu m-a interesat la momentul respectiv. Mi-a fost foarte greu în perioada în care am născut. Într-adevăr, a existat depresie după nașterea copiilor, depresie specifică perioadei. După aceea a fost o perioadă foarte dureroasă puțin înainte de divorț și după divorț”, a mai declarat Cristina Spătar.Deși au trecut patru ani de la divorț, Cristina Spătar nu a încheiat nici acum socotelile cu fostul soț. Ea intenționează să-l dea în judecată pentru neplata pensiei alimentare.

Citește și:

Copiii Cristinei Spătar și-au cunoscut frățiorul vitreg

EXCLUSIV Cristina Spătar arată cu 10 ani mai tânără! Și-a tunat fața pentru iubitul tinerel

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net