Gabriela Cristea, păgubită de Marcel Toader cu 1 milion de euro: „Ce să fac? Să mă dau cu capul de pereți?”

Gabriela Cristea (49 de ani) regretă sau nu faptul că a avut un milion de euro și a rămas fără ei? Invitată în cadrul podcastului "Acasă la Măruță", cunoscuta prezentatoare TV care a fost foarte bine plătită și a avut la un moment dat un salariu mai mult decât senzațional, ajungând chiar să aibă în conturi frumoasa sumă de un milion de euro, a povestit cum se simte că i-a pierdut.

La vremea respectivă, fostul ei soț, Marcel Toader, avea acces la conturile ei așa că i-a „tocat” toți banii. Vedeta pune accent  acum pe muncă și spune că banii vin atunci când ești dedicat și muncești cu drag.

„Mi-ar fi stat bine cu 1 milion de euro”

"Băi, muncește, că banii vor veni oricum! Nu-i căuta că ei vor veni oricum! Eu mi-am permis să pierd un milion de euro... Așa și? Ce să fac? Să mă dau cu capul de pereți? Las că vin alții! Mi-ar fi stat bine cu un milion de euro în buzunar acuma, de ce să zic", i-a mărturisit, din vorbă în vorbă, Gabriela Cristea lui Cătălin Măruță.

Pentru că s-a simțit epuizată, la un moment dat Gabriela Cristea și-a dorit o pauză de la serviciul care îi aducea un venit considerabil iar acest lucru i-a adus și ruptura de fostul soț, Marcel Toader. Cum a rămas fără bani, acesta a decis să se despartă de ea și să divorțeze.

„Efectiv nu mai puteam”

"Munceam de luni până sâmbătă... M-am concentrat foarte mult pe carieră și mi-am văzut de cariera mea. E adevărat că mă chinuiam în viața de zi cu zi, refugiul meu era să mă duc la serviciu. La un moment dat când nu am mai putut, am început să mă degradez și să am niște probleme de sănătate. Efectiv nu mai puteam. Și i-am zis într-o zi: „Nu mai pot și nu mai duc”! Și atunci a fost scandalul de pe lume pentru că mi-a zis: "Cum să fii obosită și să nu te duci să câștigi atâția bani?". Am zis "Nu, nu mai pot!". Am vrut să stau acasă să îmi iau și eu 3 luni să mă refac și de acolo s-a rupt filmul pentru că practic eu am rămas fără venit... Neavând când să mă duc și să văd  cum stau din punct de vedere financiar, eu știam că îmi intră banii, m-am trezit intr-o zi că el îmi spune „casa e a mea, ușa e a ta, eu plec trei zile -patru, în astea 3-4 zile te muți””, i-a mai spus Gabriela Cristea lui Măruță cum s-a produs ruptura de Marcel Toader, descoperind astfel că a rămas și cu conturile goale.

„Mie mi-a plăcut să fiu divorțată, serios! A fost cea mai mișto perioadă în care eu m-am regăsit!”, a mai completat vedeta.

Cu actualul soț, Tavi Clonda, Gabriela Cristea se înțelege de minune, cei doi având acasă și două fetițe adorabile, Bella Victoria Margot (6 ani) și Thea Iris Selena (4 ani).

Atunci când s-au căsătorit, artistul nu știa cât încasează vedeta de televiziune.

"El a aflat câți bani câștig eu după ce eram deja căsătoriți și a aflat întâmplător pentru că trebuia să mă duc la o renegociere (...)

Banii vin în casă și sunt folosiți pentru casă, ca familie. Și Tavi câștigă aproape la fel de mult ca și mine... Ne-am împărțit treburile, dar nu neapărat  din punct de vedere financiar ci mai degrabă ca să nu se aglomereze unul cu toate. Adică eu plătesc telefonul, gazele și lumina, și el plătește nu știu ce, apa, are și el lista lui, grădinița și școala fetelor, dar nu am făcut socoteala că unul plătește mai mult și altul mai puțin ci mai degrabă ca să ne degrevăm de chestii administrative”, a dat din casă Gabriela Cristea.

Nu se simte bine cu kilogramele în plus

După cele două sarcini, prezentatoarea TV nu mai are silueta de dinainte și nici nu mai poate să slăbească așa cum își dorește. Gabriela Cristea i-a recunoscut lui Măruță că nu se simte la fel de bine în pielea ei, dar îi este foarte greu acum să mai slăbească.

"Nu mă simt bine fizic. Am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină și până atunci, până să am fetele era foarte simplu pentru mine să mă reglez, dacă luăm câteva kilograme în plus, acum efectiv nu mai pot să țin cură de slăbire. Mi se pare important și aspectul fiizc al unui om dar cred că o femeie dacă e frumoasă și se îngrijește, e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus”, a ținut să adauge vedeta de televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net