Destinația de Revelion aleasă de Andreea Berecleanu. Va pleca fără copii. „Ne place să călătorim”

#Exclusiv Click!

Andreea Berecleanu (48 de ani) călătorește foarte des și adoră să facă asta alături de familia ei.

Pentru că are un program foarte încărcat în luna decembrie, vedeta Prima TV o să fie activă inclusiv până pe 27 decembrie după care se va bucura din plin de magia sărbătorilor de iarnă. Prezentatoarea știrilor de la Prima TV o să aibă un sfârșit de an fabulos, la Paris, în compania prietenilor și a soțului ei, renumitul chirurg estetician Constantin Stan.

Cei doi au împreună o familie minunată. Copiii vedetei, Eva și Petru, vor petrece însă separat, alături de gașca lor de prieteni. Ca destinație pentru Revelion, Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan, au ales minunatul Paris.

În weekend-uri reușim să mai plecăm în city break-uri, ne place să călătorim. De sărbători o să mergem câteva zile la Barcelona și apoi, de Revelion, la Paris", ne-a povestit Andreea Berecleanu care a fost invitată recent să participe la un frumos eveniment la Londra, acolo unde s-a bucurat împreună cu Andreea Esca de vremea petrecută împreună.

Eu mai am foarte multă treaba până la Crăciun dar asta nu înseamnă că nu aștept cu nerăbdare sărbătorile. Voi lucra până pe 27 decembrie, inclusiv. Nu am când să mă gândesc la cadouri, aștept zăpadă, aștept vacanța, copiii au început să vină acasă. A ajuns Eva, urmează și Petru, ăsta e Crăciunul meu! Bradul l-am împodobit deja.

Eva a venit și a împodobit jumătate din brad,  și îl așteaptă și pe Petru ca să îl finalizeze. Noi ne bucurăm pentru că de fiecare dată bradul are  o altă personalitate!", ne-a povestit Andreea Berecleanu, care se bucură când are toată familia alături și în mod special pe cei doi copii ai ei. Anul acesta, Eva și Petru au preferat să aibă o vacanță separată, doar cu prietenii lor.

Copiii vor pleca separat în vacanță cu prietenii lor și noi, separat, și de Revelion vom fi cu prietenii. Am noroc de mama care se ocupă de toate lucrurile și de tot ce este tradițional. Copiii adoră sarmalele! Îmi doresc să fim sănătoși, să fim împreună, prietenii și apropiații mei să fie veseli, sănătoși și liniștiți!", a mai completat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net