Andreea Berecleanu, în doliu! Prezentatoarea TV a pierdut o persoană dragă sufletului ei: „I-am mulțumit!”

Ultima actualizare:

Doliu în viața Andreei Berecleanu! Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din televiziunea românească a pierdut o persoană dragă sufletului ei. Aceasta a făcut nefericitul anunț prin intermediul unei postări pe Facebook. 

Andreea Berecleanu este în doliu, în urma decesului bunicii sale / foto: Colaj Click!
Andreea Berecleanu este în doliu, în urma decesului bunicii sale / foto: Colaj Click!

Bunica Andreei Berecleanu s-a stins din viață. Prezentatoare știrilor traversează un moment dificil din viața ei, și a împărtășit în mediul online câteva gânduri și sentimente care o macină acum, în urma pierderii bunicii sale. 

Andreea Berecleanu: „Dumnezeu s-o primească la El” 

Deși vedeta de televiziune a rămas fără o persoană dragă, mereu își va aminti de moștenirea spirituală pe care bunica sa a lăsat-o familiei. De asemenea, dragostea necondiționată, valorile și curajul de care a dat dovadă de-a lungul timpului vor rămâne în memoria Andreei Berecleanu. 

,,Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament. I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat ca moștenire spirituală familiei noastre. Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. ♥️Dumnezeu s-o primească la El! 🙏🏻”, a fost mesajul postat pe Facebook de Andreea Berecleanu, alături de câteva fotografii cu bunica ei.  

,,A fost o doamnă foarte frumoasă” 

Comunitatea de oameni care o urmăresc pe Andreea Berecleanu în mediul online este destul de numeroasă. Astfel că, internauții, și-au exprimat părerea de rău referitor la perioada pe care o traversează aceasta prin intermediul comentariilor. Oamenii nu au putut să nu remarce frumusețea bunicii sale, dar și asemănarea izbitoare dintre cele două. 

,,Condoleanțe, somn lin bunicii dragi!”, ,,Dumnezeu s-o poarte în paza Lui cu pace și lumină veșnică! Drum lin sufletului spre Raiul cerului! Sincere condoleanțe! 🌼🌿🙏☦️🕯️”, ,,A fost o doamnă foarte frumoasă, conform ultimei fotografii”, ,,Avea aceeași frumusețe aristocratică pe care o aveți și dumneavoastra! Cât de mult îi semănați!”, ,,Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace! Condoleanțe familiei!”, au fost doar o parte din comentariile internauților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net