Andreea Berecleanu și Mircea Dinescu, senzația serii la evenimentul de gală Prima Fest!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Prima Fest s-a desfășurat marți, 27 septembrie 2022, într-o locație selectă din zona de Nord a Capitalei, unde vedetele trustului PRIMA TV s-au strâns pentru o seară de neuitat, în cadrul căreia au fost lansate două noi posturi. Pe scena evenimentului au urcat profesioniștii din domeniul mass-media.

Andreea Berecleanu și Mircea Dinescu, senzația serii la evenimentul Prima Fest!
Andreea Berecleanu și Mircea Dinescu, senzația serii la evenimentul Prima Fest!

Covorul roșu a fost plin de celebrități din lumea divertismentului și a showbizului. De la un astfel de eveniment  important nu putea lipsi Andreea Berecleanu, îndrăgita prezentatoare a știrilor Focus. 

Citește și: Andreea Berecleanu, confesiuni rare mamă-fiică! Interviu la dublu! „Eva a fost mai rebelă o perioadă!”

Vedeta a purtat o ținută «all black», cu elemente glamour, formată din pantaloni lejeri cu sacou asortat, dintr-un material strălucitor și un top foarte fin cu decolteu din dantelă. Andreea Berecleanu a adoptat un machiaj minimal, iar părul l-a avut aranjat într-o coafură bob foarte modernă. În ceea ce privește accesoriile, Andreea Berecleanu a asortat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc și cercei lungi. 

Hai să afli și: Mircea Dinescu, poveste captivantă cu Radu Beligan! „Ar vrea să vă pipăie...

Un cuplu care a făcut senzație la PRIMA FEST a fost Cristi Brancu și soția sa, Oana Turcu. Prezentatorul Exclusiv VIP era extrem de fericit să sărbătorească alături de colegii săi realizările postului PRIMA TV, unde emisiunea sa are mare priză la public. Eleganta Oana Turcu l-a însoțit pe partenerul ei, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, în culori exotice, accesorizată cu o pereche de sandale cu pene verzi. 

Vezi și: Trucul Oanei Turcu pentru o siluetă de vis!: «Aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute»

Gimnastul Marian Drăgulescu a apărut la eveniment într-o ținută all black, zâmbitor și binedispus, într-o pereche de pantaloni casual asortați cu un sacou și un tricou negru. 

Mircea Dinescu a luat cu asalt scena de la Prima Fest

Pe scenă au urcat personalități din lumea divertismentului, precum actorul Sandu Pop, alias Vărul Săndel, care joacă alături de Laura Cosoi, în filmul «Pup-o, mă!». Mircea Dinescu a făcut un mare show pe scena de la PRIMA FEST, unde a cântat alături de o orchestră de muzică lăutărească. 

Evenimentul PRIMA FEST nu ar fi fost complet fără prezența Irinei Radu, noul director de programe de la PRIMA TV, care a primit și un buchet superb de flori, pentru contribuția ei importantă la grila de programe a postului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net