Andreea Berecleanu a izbucnit în lacrimi de față cu toată lumea, la nunta lui Adrian Oianu

Ultima actualizare:

Andreea Berecleanu a avut un weekend de poveste, căci bunii săi prieteni Adrian Oianu și Adelina, zisă „Lina”, s-au căsătorit. Știrista le-a fost alături celor doi și nu oricum, ci în calitate de nașă! Emoționată peste măsură, Andreea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și în momentul în care soții și-au jurat iubire și credință a început să plângă.

Andreea Berecleanu și-a luat în serios rolul de nașă, motiv pentru care s-a pregătit intens pentru weekendul ce tocmai a trecut. Nimic, însă, nu avea cum să o pregătească pentru intensitatea emoțiilor resimțite într-un moment atât de special și important, deopotrivă, pentru bunul său prieten, creatorul de modă Adrian Oianu.

Nu rata: INTERVIU EXCLUSIV Andreea Berecleanu, secrete nespuse la 47 de ani: «Îmi place să mă joc în continuare, cu copiii, dar și cu soțul meu!»

Vedeta și partnerul său, Constantin Stan, au fost nașii proaspeților soți, iar Andreea a ținut morțiș să le transmită un mesaj, pe rețelele de socializare, la scurt timp după cununie.

Andreea Berecleanu, emoționată peste măsură la nunta lui Adrian Oianu

„Iubirea este tot ce-mi înconjoară și umple viață! Iar prietenii mei, ai noștri, sunt asemenea noua. Oameni buni, cu suflet frumos și viață trăita cu decenta. Adrian și Lina sunt un cuplu frumos, oameni care s-au iubit din prima clipa și tot de atunci au știut că vor rămâne împreună. Ieri au făcut cununia civila, la toamna urmează cununia religioasa și nunta, motive de bucurie și împlinire. Noi le trăim alături de finii noștri la aceeași intensitate, de fiecare data și ne simțim binecuvântați, odată cu ei! Să fim sănătoși și fericiți!”,  a declarat prezentatoarea de la Prima TV, pentru Click!.

Vezi și:  Poze rare cu familia Andreei Berecleanu! Eva e «topită» după tatăl vitreg, iar știrista îi ajunge fiului ei abia până la umăr!

Mesajul a fost însoțit de o serie de fotografii și filmări de la marele eveniment și, la un moment dat, putem observa cum Andreea Berecleanu începe să plângă de bucurie, semn că relația dintre ea și designerul Adrian Oianu este una extrem de specială.

Cochetă ca de obicei, Andreea a purtat o rochie cu motive florale și o pereche de sandal cu toc mic, a fost machiată discret și coafată elegant. Partenerul său, esteticianul Constantin Stan a purtat un costum bleumarin și o cămașă albă, iar mirii au avut ținute atipice. Imaginile vorbesc de la sine, nu-i așa?

andreea berecleanu nunta adrian oianu jpg

Adrian Oianu și prezentatoarea TV sunt prieteni de ani buni

În urmă cu doar câteva zile înainte de cununia designerului, Andreea Berecleanu ne-a vorbit despre relația care o leagă de Adrian Oianu. Puteți afla mai multe detalii de AICI. Deseori a fost surprinsă în timp ce îi purta creațiile, ajungând imaginea câtorva dintre colecțiile creatorului de modă, motiv pentru care nu ne miră că și ținuta purtată la cununie a fost semnată tot de Oianu.

Bărbatul și aleasa inimii sale, Adelina, sunt împreună de trei ani. Cununia civilă a avut loc sâmbătă, pe 18 iunie, iar nunta propriu-zisă se află în plin proces de organizare, căci mirii se vor cununa religios pe 1 octombrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net