Andreea Berecleanu și Anca Lungu, întâlnire emoționantă în Franța. Cele două s-au înrudit în 2018

Ultima actualizare:

Fiecare vacanță pe Coasta de Azur se încheie, pentru Andreea Berecleanu, și cu o vizită la Nisa, acolo unde locuiește Anca Lungu, fosta ei colegă de la Antena 1. Mai mult, cele două s-au și înrudit, în decembrie 2018, atunci când Andreea a devenit nașa fiului Ancăi Lungu.

Andreea Berecleanu, în Franța. Foto: Instagram
Andreea Berecleanu, în Franța. Foto: Instagram

Zilele trecute, Andreea Berecleanu a decolat spre o destinație luxoasă, care a devenit una dintre preferatele ei. "Un weekend pe Coasta de Azur, o zi și jumătate la Monaco, 2 zile pline la Nisa. Cum să nu mă întâlnesc eu cu Ancuța și familia ei?", a scris știrista de la Prima TV, pe Instagram.

Ancuța este nimeni alta decât Anca Lungu, alias "Prințesa Polonic", fostă știristă la Observator, pe atunci colegă cu Andreea Berecleanu. Sunt deja patru ani de când Anca a renunțat la viața din România și s-a stabilit la Nisa, acolo unde și-a întemeiat o familie cu Harry Arampatzis, un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor.

Anca Lungu și Andreea Berecleanu, întâlnire emoționantă la Nisa. Foto: Instagram
Anca Lungu și Andreea Berecleanu, întâlnire emoționantă la Nisa. Foto: Instagram

Cei doi au împreună un băiețel, pe Georgios, născut pe 14 iulie 2018, care a fost botezat de Andreea Berecleanu și de soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. Așa au devenit rude cele două bune prietene, așa că vizitele sunt normale și la ordinea zilei. Anca mai are și o fetiță, pe Natalia, cu primul ei soţ, Ştefan Lungu.

Citește și: INTERVIU Anca Lungu, fericită la Nisa, cu soțul grec și copiii: "Mi-am schimbat viața cu totul". Cu ce se ocupă acum

Îmbrăcate aproape la fel, coafate și machiate asemănător, Anca și Andreea par surori. Imaginile cu întâlnirea lor de la Nisa au atras numeroase aprecieri pe rețelele sociale. 

Anca Lungu: "Adevărata fericire merită trăită în liniște"

Într-un interviu pentru Click!, Anca Lungu povestea cum e viața ei în Franța, dar și cât de îndrăgostită e de soțul ei. "Harry e o persoană foarte discretă și mi-a predat și mie lecția asta, mai mult decât o știam eu. Are dreptate. Adevărata fericire merită trăită în liniște. Povestea noastră e simplă: ne-am îndrăgostit și am luat decizia de a reconstrui o familie. Nimic spectaculos, nimic neobișnuit. Sunt fericită, echilibrată. Viața pe care o am acum nu e o viață la care am visat, nu e o viață pe care am plănuit-o, ci e o viață pe care am decis să o trăiesc în momentul în care s-a ivit oportunitatea", ne spunea fosta știristă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net