Pentru cine a renunţat Anca Lungu la televiziune şi la ţară. Fosta prezentatoare locuiește într-o vilă de 2 milioane de euro

20 aprilie 2021
image
Anca Lungu a părăsit România în 2018 când şi-a urmat iubitul milionar

De aproape trei ani s-a retras din televiziune şi duce o viaţă de lux, departe de România, la Nisa.

Fosta prezentatoare a ”Observatorului” de la Antena 1, Anca Lungu, acum în vârstă de 35 de ani, locuieşte de trei ani la Nisa, Franţa. Aceasta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Harry, bărbatul pentru care a şi renunţat la România. Anca locuieşte într-o casă muzeu la Nisa, care valorează nu mai puţin de două milioane de euro, fiind veche de 240 de ani.

Anca Lungu se iubește cu un milionar grec

Viaţa vedetei s-a schimbat total de când s-a mutat la Nisa. Anca nu are un job anume, datorită celor doi copii pe care îi are şi care îi ocupă tot timpul. Ea este mamă a doi copii, o fetiţă Natalia, cu primul ei soţ, Ştefan Lungu, şi un băieţel, Iorgos, cu iubitul Harry Arampatzis, un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor. 

image
Anca Lungu s-a mutat cu soţul ei, Harry, la Nisa, de trei ani

„Sigur că mi-a fost greu să renunţ la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcţie, nu simt că am abandonat ceva. Am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câştigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine.

image
Anca Lungu are un băieţel, Iorgos (3 ani), cu actualul iubit grec

Am devenit mai conştientă de lucrurile din jurul meu. Nu sunt o mamă extrem de protectivă, dar când vine vorba de Internet, am avut grijă să nu-mi expun copiii. Ei nu au nimic de câştigat din expunerea asta, au şi ei dreptul la intimitate, imagine. Nu vreau să-i expun, aşa am simţit. De aceea n-o să găsiţi imagini cu chipul băieţelului meu. Şi soţul meu e de acelaşi principiu. Nici noi ca şi cuplu nu ne expunem. E mai bine ca viaţa intimă să rămână intimă. E mai sănătos aşa. Suntem un cuplu, nu suntem cuplul perfect. A apărut la momentul în care aveam nevoie de aşa o persoană”, a declarat Anca Lungu la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

image
Fetiţa Natalia (6 ani) este rodul iubirii cu fostul soţ, Ştefan Lungu

Anca Lungu nu și-a mai văzut părinții de un an și jumătate 

Pe pandemie, vedeta a trebuit să se acomodeze cu izolarea la domiciliu, având în vedere că zona în care locuiesc este una dintre atracţiile turistice importante din Franţa, dar acum totul pare pustiu. Mai mult, Anca nu şi-a mai văzut părinţii de un an şi jumătate. „Din fericire nu am luat virsul. Şi în Franţa cifrele sunt uriaşe, spitalele sunt pline. Suntem norocoşi că suntem la Nisa, avem mult soare, suntem aproape de mare, ne plimbăm mult pe plajă.

image
Fosta vedetă tv duce dorul mamei ei

A fost  însă greu de suportat separarea de bunici, părinţi. Părinţii mei l-au văzut ultima oară pe Iorgos când avea un an şi cinci luni şi acum are trei ani. Niciodată nu am avut o perioadă aşa lungă să nu-mi văd părinţii. Pe bunica Elvira şi pe mama le văd prin intermediul Internetului. Părinţii mei au reuşit să se vaccineze, aşa că e aproape momentul în care ne vom revedea”, a mai spus Anca.

A divorțat în 2017 de Ștefan Lungu 

image

După numai patru ani de căsnicie, în care au lăsat impresia unuia dintre cele mai romantice cupluri din showbiz-ul românesc, Anca și Ștefan Lungu și-au spus adio în mare secret, la notar. Divorțul a devenit public în vara anului 2017. Se pare că nu doar Anca și-a refăcut viața amoroasă, ci și Ştefan Lungu trăieşte o poveste de dragoste cu Geanina Daniela, un fotomodel destul de cunoscut în România. Cei doi ar forma un cuplu de o bună perioadă de timp, dar nu s-au afişat până acum împreună. Abia anul trecut au lăsat de înțeles că s-ar fi logodit.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png
image png
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg