De c├ónd se cunosc de fapt Anca Lungu ┼či iubitul grec. Vedeta s-a mutat deja ├«n Fran┼úa

11 aprilie 2018
simeon stalpnicul png
Anca Lungu a povestit cum s-au desf─âlurat lucrurile dup─â accidentul din Corbeanca la care a fost martor─âfoto: arhiva personal─â

Anca Lungu a ├«nceput o via┼ú─â nou─â departe de Rom├ónia. La ├«nceputul lunii, prezentatoarea ┼či-a anun┼úat plecarea de la pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1 dup─â 15 ani petrecu┼úi ├«n trust. Mul┼úi au spus c─â vedeta se pripe┼čte ┼či c─â se arunc─â cu capul ├«nainte ├«ntr-o nou─â rela┼úie cu un b─ârbat grec care o va face cur├ónd pentru a doua oar─â m─âmic─â. Nimic mai fals! Anca ┼či iubitul ei, Harry Arampatzis, se cunosc de ceva timp, prima lor ├«nt├ólnire fiind de natur─â profesional─â ├«n urm─â cu aproape trei ani.

Via┼úa bate filmul, iar Anca Lungu (32 de ani) demonstreaz─â c─â ├«nc─â o dat─â se confirm─â aceast─â zical─â. Dup─â dou─â c─âsnicii e┼čuate, vedeta nu a renun┼úat s─â-┼či g─âseasc─â dragostea. L-a ├«nt├ólnit pe actualul ei iubit, un om de afaceri grec, c─âruia nu doar c─â ├«i va d─ârui un copil, ci i-a acceptat proprunerea de a se muta cu el ├«n afara ┼ú─ârii. Chiar dac─â unii s-au gr─âbit s─â afirme c─â Anca Lungu s-a cam pripit, se pare c─â lucrurile nu stau deloc a┼ča.

simeon stalpnicul png
Anca ┼či ┼×tefan au o feti┼ú─â dr─âg─âla┼č─â, pe NataliaFoto: arhiv─â personal─â

Prezentatoarea ar fi ├«ncercat o ├«mp─âcare cu ┼×tefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, de dragul feti┼úei lor, Natalia, dar ├«n iunie 2017 au ajuns la notar, unde au semnat de comun acord actele de divor┼ú. La scurt timp dup─â separarea oficial─â, Anca a ├«nceput s─â se afi┼čeze la bra┼úul noul ei iubit, un milionar grec, numit ├«n industria de profil "magnatul cosmeticelor". 

simeon stalpnicul png
Iubitul Anc─âi Lungu, flancat de cele dou─â prezentatoareFoto: arhiv─â personal─â

De altfel, a┼ča s-au ┼či cunoscut cei doi. Mai exact, datorit─â pasiunii comune pentru creme ┼či produse destinate femeilor. ├Än urm─â cu aproape trei ani, grecul, directorul unei firme celebre de cosmetice, venea ├«n Rom├ónia la invita┼úia Andreei Berecleanu ┼či a so┼úului ei, medicul estetician Constantin Stan. Atunci, mai multe vedete autohtone, printre care ┼či Anca Lungu au avut ocazia s─â primeasc─â recomand─âri, tratamente dermato-estetice ┼či produse personalizate chiar de la dr. Harry Arampatzis, cel care i-a devenit ulterior iubit oficial vedetei ┼či se pare c─â ├«n cur├ónd urm─âtorul so┼ú. 

Produsele cosmetice au fost promovate ├«n Rom├ónia de Andreea Berecleanu, fost─â coleg─â de trust ┼či bun─â prieten─â a Anc─âi Lungu. La ultimul congres de la Monte Carlo, acela┼či trio, format din Anca Lungu, Harry Arampatzis ┼či Andreea Berecleanu, se reg─âsea la standul firmei de cosmetice. Dac─â ├«n 2015 Anca era ├«nc─â so┼úia lui ┼×tefan Lungu ┼či st─âtea ├«n Corbeanca, acum ea este ├«ns─ârcinat─â ├«n 6 luni cu iubitul greu ┼či locuie┼čte la Nisa.       

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg