De când se cunosc de fapt Anca Lungu şi iubitul grec. Vedeta s-a mutat deja în Franţa

11 aprilie 2018
article img
Anca Lungu a povestit cum s-au desfălurat lucrurile după accidentul din Corbeanca la care a fost martorăfoto: arhiva personală

Anca Lungu a început o viaţă nouă departe de România. La începutul lunii, prezentatoarea şi-a anunţat plecarea de la pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1 după 15 ani petrecuţi în trust. Mulţi au spus că vedeta se pripeşte şi că se aruncă cu capul înainte într-o nouă relaţie cu un bărbat grec care o va face curând pentru a doua oară mămică. Nimic mai fals! Anca şi iubitul ei, Harry Arampatzis, se cunosc de ceva timp, prima lor întâlnire fiind de natură profesională în urmă cu aproape trei ani.

Viaţa bate filmul, iar Anca Lungu (32 de ani) demonstrează că încă o dată se confirmă această zicală. După două căsnicii eşuate, vedeta nu a renunţat să-şi găsească dragostea. L-a întâlnit pe actualul ei iubit, un om de afaceri grec, căruia nu doar că îi va dărui un copil, ci i-a acceptat proprunerea de a se muta cu el în afara ţării. Chiar dacă unii s-au grăbit să afirme că Anca Lungu s-a cam pripit, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa.

article img
Anca şi Ştefan au o fetiţă drăgălaşă, pe NataliaFoto: arhivă personală

Prezentatoarea ar fi încercat o împăcare cu Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, de dragul fetiţei lor, Natalia, dar în iunie 2017 au ajuns la notar, unde au semnat de comun acord actele de divorţ. La scurt timp după separarea oficială, Anca a început să se afişeze la braţul noul ei iubit, un milionar grec, numit în industria de profil "magnatul cosmeticelor". 

article img
Iubitul Ancăi Lungu, flancat de cele două prezentatoareFoto: arhivă personală

De altfel, aşa s-au şi cunoscut cei doi. Mai exact, datorită pasiunii comune pentru creme şi produse destinate femeilor. În urmă cu aproape trei ani, grecul, directorul unei firme celebre de cosmetice, venea în România la invitaţia Andreei Berecleanu şi a soţului ei, medicul estetician Constantin Stan. Atunci, mai multe vedete autohtone, printre care şi Anca Lungu au avut ocazia să primească recomandări, tratamente dermato-estetice şi produse personalizate chiar de la dr. Harry Arampatzis, cel care i-a devenit ulterior iubit oficial vedetei şi se pare că în curând următorul soţ. 

Produsele cosmetice au fost promovate în România de Andreea Berecleanu, fostă colegă de trust şi bună prietenă a Ancăi Lungu. La ultimul congres de la Monte Carlo, acelaşi trio, format din Anca Lungu, Harry Arampatzis şi Andreea Berecleanu, se regăsea la standul firmei de cosmetice. Dacă în 2015 Anca era încă soţia lui Ştefan Lungu şi stătea în Corbeanca, acum ea este însărcinată în 6 luni cu iubitul greu şi locuieşte la Nisa.