Eva Zaharescu se gândește la căsătorie? Răspunsul vehement al Andreei Berecleanu

Ultima actualizare:

Eva Zaharescu are deja 20 de ani și era o fată superbă. Fiica Andreei Berecleanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan Manolache, dar acum se pare că nu are niciun gând de a face vreun pas serios în viața sentimentală.

Eva Zaharescu, alături de mama ei, Andreea Berecleanu foto: Instagram
Eva Zaharescu, alături de mama ei, Andreea Berecleanu foto: Instagram

Andreea Berecleanu a vorbit despre fiica sa într-un interviu acordat recent și a dezvăluit că Eva nu se gândește acum la căsnicie: ”Exclus. Nu are timp”, a spus prezentatoarea TV, pentru playtech.ro.

Eva Zaharescu studiază design în Anglia

Într-adevăr, Andreea a povestit că fiica ei este concentrate acum pe facultate. Eva studiază design, dar pe partea de artă, nu de modă, în Anglia unde stă de pe vremea liceului. Și liceul a fost tot unul în domeniul artei, iar asta i-a influențat alegerea.  

”E la design, e foarte fericită cu alegerea făcută. Asta a vrut, pe partea de artă, nu fashion, pe partea de artă – artă, visual design. Oricât de talentați ar fi, copiii nu știu încotro să se îndrepte în clasa a XII-a. Ea, pentru că a făcut ultimii ani de liceu la Londra, a fost la artă, a știut deja de acum 4 ani ce va urma, drumul a fost corect”, a dezvăluit Andreea Berecleanu.

Eva Zaharescu a avut de ales între artă și dramă la facultate

Ea a mai povestit că Eva s-a sfătuit atât cu părinții, cât și cu profesorii săi pentru a își allege specialitatea. Dacă initial, ea a făcut și cursuri de scenografie și regie de teatru, Eva a preferat să rămână pe design.

”Am fost sfătuiți să mergem spre un liceu de artă, pentru că școala britanică la care era făcea în limitele normale artă, dar nu exclusiv. A vrut la un moment dat artă sau dramă, a mers cu ele în paralel, iar când a trebuit să aleagă pentru facultate, a ales arta. Drama însemna nu doar interpretare, ci și toată partea de scenografie, regie, dar a ales direcția cealaltă. Am avut discuții, ne sfătuim. O influență e clar că există, are nevoie de sfaturi, are încredere în ele”, a mai adăugat Andreea Berecleanu.

Cum reușește Andreea Berecleanu să fie apropiată de copiii ei

Cei doi copiii ai Andreei Berecleanu, Eva și Petru, sunt foarte atașați de familie, iar mama lor a avut mereu grijă să mențină o relație apropiată cu ei, pentru a putea să îi ghideze în viață.

”Ei sunt foarte atașați de noi, se descurcă foarte bine. Au parte și de libertatea lor, dar le face plăcere să stea cu noi, să vorbim, să discutăm, să dezbatem, să mâncăm împreună. În permanență am avut gijă de anturaje. Fiind în contact permanent cu ei, chiar și când Eva e plecată la Londra, atât timp cât poți să nu fii supra invaziv, dar cât să ai o legătură constantă. Dar ei sunt foarte vorbăreți, povestesc foarte mult ce trăiesc, din viața lor și din afara școlii”, a completat Andreea Berecleanu. 

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache, relație de trei luni

Ștefan Manolache și Eva Zaharescu au fost împreună trei luni foto: Instagram
Ștefan Manolache și Eva Zaharescu au fost împreună trei luni foto: Instagram

Eva Zaharescu a avut în 2021 o relație de trei luni cu Ștefan Manolache. Depărțirea a fost confirmată în septembrie când Ștefan nu a fost alături de Eva la ziua ei de naștere. 

„Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită… Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea”, a declarat Ștefan Manolache, la scurt timp după despărțire. 

Ștefan a mai avut relații cu femei faimoase: el s-a iubit cu Andreea Antonescu și cu Ioana Grama. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net