Andreea Berecleanu, cumpărături pentru nunta lui Oianu! Va fi nașă în weekend!

Andreea Berecleanu este în focuri! A ieșit la cumpărături, pentru că sâmbătă va fi nașă! Frumoasa prezentatoare a știrilor Focus de la Prima TV îl va cununa pe designerul Adrian Oianu, care îi este prieten de ani buni. Adrian Oianu se va căsători civil, sâmbătă, cu aleasa inimii sale, Adelina.

Andreea Berecleanu îl cunună sâmbătă pe Adrian Oianu Sursa: Instagram
Andreea Berecleanu îl cunună sâmbătă pe Adrian Oianu Sursa: Instagram

Andreea Berecleanu este mereu pe fugă! Acum are și motiv pentru că în week-end este nașă! Andrea și soțul ei îi vor cununa pe designerul Adrian Oianu și aleasa inimii lui, Adelina.

Andreea Berecleanu a fost surprinsă, de paparazzi Click!, după o ședință temeinică de cumpărături la mall. Andreea a ieșit din mall încărcată cu o gramada de sacoșe pline ochi de haine, de la branduri cunoscute. Spre surprinderea tututor, prezentoarea de la Prima TV a plecat acasă cu un taxi și nu cu propria mașină.

„Nu sunt dispusă să fac rabat în orice situație la comoditate!”

Atunci când vine vorba de garderobă, Andreea Berecleanu preferă să se îmbrace după bunul plac, deși are mulți preiteni stiliști la care ar putea apela la nevoie.

Eu am o garderobă plină de rochii de seară negre, recunosc. Nu sunt dispusă să fac rabat în orice situație la comoditate, feminitatea trebuie să fie pe primul plan. Întotdeauna am ținut cont să fiu adecvată contextului în care mă aflu.

Niciodată nu apelez la stiliști. Eu mă sfătuiesc cu preitenii artiști din viața mea, dar mă cunosc destul de bine și știu ce mi-ar plăcea să port.

Eu nu petrec mult timp în fața oglinzii, pentru că nu am mult timp la dispoziție. Acesta e ritmul pe care-l am dintotdeauna”, ne-a declarat Andreea Berecleanu.

Adrian Oianu se va căsători civil cu iubita lui, Adelina Sursa: Instagram
Adrian Oianu se va căsători civil cu iubita lui, Adelina Sursa: Instagram

Adrian Oianu îi face rochia de nașă!

Sâmbătă, 18 iunie, Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, vor fi nașii cuplului Adelina și Adrian Oianu. Designerul nemilos cu vedetele va merge la Starea Civilă cu aleasa inimii lui, Adelina. Cei doi au o relație de trei ani și au decis să-și unească destinele în fața altarului.

Avem cununia civilă pe 18 iunie și pe 1 octombrie este planificată nunta. Probalil pe 18 iunie voi purta o rochie semnată Adrian Oianu. Așa cum spuneam, până pe 1 oct mai avem timp să ne sfătuim în ce privește ținuta de nașă pe care o voi purta la nuntă.

Nu doar că suntem bucuroși pentru prietenii noștri Adrian și Lina, suntem fericiți! Se iubesc, se respectă, au aceleași valori profunde. Este firesc să facă pasul cel mare, iar noi suntem onorați să le fim alături pe acest drum.

Atât în calitate de părinți spirituali, dar și de prieteni apropiați. Am încredere în destinul fericit al acestui cuplu frumos și la chip, și la suflet!

Ei știu foarte bine ce le doresc. Ne cunoaștem foarte bine. Adrian a avut șansa, la fel cum și Adelina a avut șanșa să îl întâlnească. Asta e cel mai important lucru. Le doresc să fie fericiți și sănătoși!”, a declarat Andreea Berecelanu, pentru Click!

Andreea Berecleanu este prietenă de ani buni cu designerul Adrian Oianu, căruia îi poartă creațiile. Andreea Berecleanu a fost imaginea mai multor colecții ale designerului, care a fost mereu atras de frumusețea și naturalețea știristei de la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net